Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mennyibe kerül ma egy mellplas...

Mennyibe kerül ma egy mellplasztikai műtét? Vagy mondjuk egy mell felvarras

Figyelt kérdés
És fiúk!! Nektek a szilikon cici vsgy a természetes tetszik jobban?
2016. szept. 13. 23:07
 1/10 anonim ***** válasza:
7%
Nekem a természetes, ami jó nagy :) 37f
2016. szept. 13. 23:08
 2/10 Feke17MKSz válasza:
Nekemis a természetes a nyerő, mérettől függetlenül. 19F
2016. szept. 13. 23:10
 3/10 anonim ***** válasza:

700-1.500.000kb itthon. Kulfoldon tobb.

1 es 2 hany szilikont es hany termeszetest fogtatok? :))

2016. szept. 13. 23:14
 4/10 A kérdező kommentje:

És akkor is bejön nektek ha nem log de nem is feszes.. vagyis.. talán nagyon nagyon minimálisan log.. kort is irjatok legyszi.

És a mellfelvarras?

2016. szept. 13. 23:16
 5/10 anonim ***** válasza:
39%
Ha azt mondom felizgat, mit válaszolsz?
2016. szept. 13. 23:32
 6/10 anonim válasza:
63%
őszintén szólva, nekem nem tetszik a szilikon, nem tetszik, hogy mű.. mármint számomra belegondolni rossz a dologba, én szeretném ha egyszer párom lesz akkor minden eredeti legyen rajta akármekkora is az vagy akárhogyan is néz ki. és amit másodszor kérdeztél engem nem zavarna, ha nem feszes, az sem ha picit lóg, minden nő lehet szép, és lehet hogy téged pont ez tesz azzá:) ki tudja nem látlak:D 20/F
2016. szept. 14. 02:22
 7/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2016. szept. 14. 02:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Menj el konzultaciora!
2016. szept. 14. 11:38
 9/10 anonim ***** válasza:
61%

A páromnak természetes 80B-s melle van és imádom. Minimálisan lóg, és puhaaaa...úristen, csak belegondolok és feláll...

Szerintem felesleges a plasztikázás, a legtöbb kismellű nő olyan utána, mintha gumilabdát dugtak volna a mellébe. Nagyon nem tetszik a műcsöcs.

2016. szept. 16. 19:13
 10/10 anonim válasza:
67%
Jómagam nő vagyok,kedves kérdező.A férjem szempontjából annyit tudok mondani: 39 voltam amikor belémszeretett és a nem feszes,puha,szép sima bőrű mellem volt és most is az egyik nagyon vonzó testrészem számára.Ami ennél is szebb,az a mosolyom de ez ugye más kérdés.Azóta született egy gyerekünk,szoptattam,szerencsére nem lett lógós tőle a mellem,de ez is csak nekem fontos.Nemrég beszélgettünk a barátaival erről a témáról-más aspektusban került szóba-és mind azt mondta nem kellene műcicis barátnő...Pedig van aki agglegény.Szerintem a pasik azon rész helyezi előbbre a műmellet aki valamit kompenzál egy olyan nővel.Tisztelet a kivételnek ahol komoly esztétikai vagy egyéb okok állnak fenn.
2016. szept. 20. 15:08

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!