Ki volt már mellfelvarráson? Milyen volt?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok mégcsak és van 2 gyerekem de nem az a lényeg... a terhesség után eléggé megereszkedtek a melleim és mivel nem szertnék több gyereket ezért arra gondoltam felvarratom a melleim. Aki már vett részt ilyenen milyen volt? Utána mit éreztél? Mennyibe kerül kb? Jobban tetszettél utána magadnak esetleg férjednek? Izgultál?2018. máj. 31. 10:59
1/2 anonim válasza:
Én voltam. De kombinált műtét volt. Felvarrás + implantátum.
A gyógyulás nehéz volt és lassú. De egy percig sem bántam.
A csak felvarrás az gyorsabb gyógyulással jár.
2/2 qborka válasza:
Nekem "csak" felvarrtak. Épp ma 4 hetesek a csodaszép új cicijeim. Még mindig érzem a varratokat, feszül, szúrogat, nem tudok még oldalt feküdve aludni,szóval, még problémás. a menstruáció előtti mellfeszülés volt az, ami a legnehezebben volt elviselhető. Remélem, a következő már nem fog ennyire fájni.
Nekem 710.000 huf volt, előtte nagyon izgultam az altatás miatt, az eredmény eddig lenyűgöző. A párom szerint is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!