Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Műtét nélküli orrnyereg formázás?

Műtét nélküli orrnyereg formázás?

Figyelt kérdés
Sajnos vagy nem sajnos, nem vagyok megelégedve az orrommal. Szerencsére annyira nemm szörnyű, mivel szemből elfogadható számomra, de oldalról nem tetszik. Nem görbe, nem sas orr, hanem van benne egy kis "hullám", amit szeretnék műtét nélkül megváltoztatni. Tudom, hogy így nem lehet egyenes orrom, de én azzal is megelékszem, hacsak kicsit visszalehet "nyomi" azt a púpot. Valami praktika lenne hozzá? Csipesz, bármi, amivel otthon meg lehetene kicsit változtatni. Nem szükséges (és valószínüleg lehetetlen) a gyors eredmény. Tökéletes, ha lassan, de biztosan változik! Ha van tapasztalat, azt megköszönném! :)

2018. ápr. 5. 22:11
 1/3 Skaiiripa ***** válasza:

Sajnos ilyen nincs, csinálhatsz te vele bármit, az nem fog változni. Ráadásul ilyenekkel otthon kísérletezni elég nagy butaság lenne, lehet nem is lenne szép az eredmény.

De, van már injekciós eljárás is amikor csak kis mértékben változik az orr, pont csak egy kis púpot szed le. Ez nem tudom mennyire tartós és mennyibe kerülhet, de keress rá ha érdekel.

2018. ápr. 6. 14:03
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi, válaszoló! :)

Belegondoltam már, hogy butaság lenne, de ezt mástól hallva jobban tudatosult bennem. Csak a plasztikát nem szeretném (hátha úgysem fogok magamnak tetszeni + drága, bár ezen nem lehet meglepődni), és így gondoltam, hogy van-e valami, ami egy kicsit is formálhatna rajta.

Ami azt illeti, már rákerestem, és hát le vagyok nyűgözve. Állítólag 1-1,5 év után történik meg a teljes felszívódás, ha jól olvastam. De szerintem mivel kiskorú vagyok, így nem nagyon csináltathatok ilyesmit még. ÉS igaz az, hogy fájdalommentes? Mert jó nagy tűt láttam videókban... :D

2018. ápr. 7. 23:40
 3/3 Skaiiripa ***** válasza:

Hát míg nagykorú leszel addig legalább van időd átgondolni mit is szeretnél, és mit nem. Mivel ezt nem altatásban végzik lehet jár egy pici fájdalommal, de lehet csak kellemetlen. De hát a szépségért meg kell szenvedni 😁

Ha tényleg más bajod nincs vele, akkor hanyagolnám a műtétet a helyedben, ugyanis egy gyakorlott orvost találni, aki szépre csinálja bőven 500 ezer fölött van, ez pedig jóval olcsóbb. (de az hogy ilyen gyorsan felszívódik, az éppenséggel nem előny)

Mondom ezt úgy, hogy én lélekben már gyűjtögetek :D

2018. ápr. 8. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!