Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Állkapocsműtét és fogszabályzá...

Állkapocsműtét és fogszabályzás mit változtat majd az arcomon?

Figyelt kérdés

lesz fogszabályzás és műtétem mélyharapás miatt. Az alsó állcsontom jobbra van csúszva és ez az arcomon is látszik. Ezt majd a helyére rakják? A felső fogsorom is így ballra kellene tolni a harapás miatt.

+ a jobb szemem nagyon fura, nem tudom miért, de más mint a másik, de az istenért nem tudom, hogy miért. Nem látom, hogy miben más a másiknál, de ha képen nézem akkor nagyon feltűnő. Lehet ez az miatt mert görbe az orrom? (orrsövény?)

2018. márc. 22. 23:11
 1/1 anonim válasza:
76%
Valamilyen szinten igen fog változni az arcod hisze a fogaiddal eggyüt az álkapcsodat is szabályozzák. Senkinek sem egyforma a két arc fele. Minimális eltérés lehet a szemek között. Nekem például a bal szemem picit nagyobb mint a másik
2018. ápr. 3. 03:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!