Egy fogszabályzás mennyibe kerülne?
Figyelt kérdés
2014. okt. 25. 18:10
1/2 anonim válasza:
Attól függ, hol csináltatod, és milyet. Van olyan, amit ki lehet venni, és van, amit nem.
Nekem olyan van, amit ki lehet venni, és nem is volt drága: 10 000 Ft. Oké, drágának tűnhet, de van ennyiért is: 50 000 Ft...
2/2 anonim válasza:
Az én fogszabályzóm magándokinál lett feltéve. Állandó, damon fajtájú. Több éve fent van, alul felül... és már bővel egy milka fölött vagyok. (mondjuk ebben műtét is van... )
A fajtájától függően több fajta van. ha elmész egy konzultációra, ott megmutatja, mik közül lehet választani. Vannak olcsóbbak, van olyan, amelyiknél alsó és felső külön 300k, van, ahol 200k... és ennél sokkal drágábbak is vannak. Sajnos nem olcsó mulatság... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!