Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mi a véleményetek az orrplaszt...

Mi a véleményetek az orrplasztikáról?

Figyelt kérdés

Nagy krumpli orrom van ami elrontja az egész fejem, hogyha az nem látszik valahogy tök szépnek tűnök. Apától örököltem, akinek persze még nagyobb, úgyhogy lehet az enyém is nőni fog még, sőt biztos. Egyszerűen utálom magam, úgy irgylem azokat akiknek egyenes kis pisze orruk van. Szinte ez az első amit megnèzek az embereken, hogy milyen az orruk, mert szerintem az dönt el legtöbbet az arcról. Mással amúgy nincs bajom, nem akarom a szememet,sem a számat megcsinálni,csak az orrom olyan elba**tt. Ha rajtam múlik nem spórolok a pènzzel. Szerintetek megéri?(amúgy később tudnám csak megcsináltatni,tudom)

14/L

2018. márc. 18. 17:33
 1/6 Saku14 ***** válasza:
Szia, en 17 eves vagyok es en is lany en sem szeretem az orrom . Kesobb meg szeretnem mutetni en is
2018. márc. 18. 18:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem megvaltoztatta az eletem. Undorito kiallo orrom volt, nagyon szegyelltem. Viszont mindenkepp profi orvoshoz kell menni mert az orrot nagyon el lehet rontani.. egy jo orvos meg nagyon sokba kerul
2018. márc. 20. 14:58
 3/6 A kérdező kommentje:
Egy millió elég egy szép orrhoz?
2018. márc. 21. 19:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen, annyi eleg
2018. márc. 25. 14:00
 5/6 A kérdező kommentje:
Remek ^_^
2018. márc. 26. 23:05
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi^^
2018. ápr. 2. 19:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!