Hogyan bomlik le?

Figyelt kérdés
Hogyan bomlik le a hyaluronsav ? Káros lehet az egészségre többszöri szájfeltöltés után?(Szájplasztika)

2018. márc. 17. 18:30
 1/5 anonim ***** válasza:
67%

Hyaluron sav megtalálható az emberi szervezetben, ezért szívódik fel egy idő utána, de nem mindenkinek egyforma idő alatt.

A szilikon olaj az, ami nem szívódik fel és életed végéig benned marad, de az veszélyes mert csomósodhat, utat törhet magának bármerre.

2018. márc. 20. 13:55
 2/5 A kérdező kommentje:

Ki mondta,hogy én akarom?

Csupán kíváncsiságból kérdeztem,mert nem tudtam,hogy ez vizelet által távozik-e vagy akármi.

Ha te rögtön piszkálódni tudsz,csak gratulálni tudok hozzá!

Ezt a mentalitást,te jó isten!:D

2018. márc. 20. 15:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Senki nem piszkálódott veled, egyszerűen elmondta a tényeket, nem személyeskedett. Te kérdező, nem vagy te egy kicsit pszicho? Tapasztalat, hogy aki itt nekiesik a kérdése után a válaszolónak, ott valami nagyon nincs rendben. Menj orvoshoz, vagy keress magadnak szexpartnert. Ott a baj.
2018. ápr. 6. 09:31
 4/5 A kérdező kommentje:

A válasz törölve lett,ahol igen "szépen" nekem estek.

Ok nélkül szidni.Talán ezért írtam,amit.

Nem,nem vagyok pszicho,ill.boldog párkapcsolatban élek,nem kell nekem sem szexpartner,se senki.;)

2018. ápr. 6. 16:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Soha életemben nem hallottam(eddig) az ilyesfajt szájfeltöltésről,csak azt,hogy ez megtalálható az emberben is. Tehát,hogy megértsd: nem kerestem utána eddig konkrétan,hogy hogyan is bomlik le ez az anyag.Fiatal vagyok,nem mondanám,hogy alapműveltségenhez kéne tartoznia ennek az "igen fontos" információnak.Örülj,hogy te tudod,és lépj tovább ezen.Nem veszem magamra,hogy valaki lebutázik,hiszen azt sem tudod milyen egyénnek írogatsz.Én sem mondom,hogy egy bunkó ,primitív paraszt vagy ezen megnyílvánulásod alapján,ámde nem süllyedek le mások szintjére.;)
2018. ápr. 9. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!