Milyen plasztikai műtétek kellenének ahhoz, hogy máshogy nézzek ki?
Új életet szeretnék kezdeni, de egy átlagos lány vagyok. Sokat bántottak kiskoromtól kezdve, általános suliban és a gimiben is. Nem feltétlenül a kinézetem miatt, hanem inkább csak mert csendes, visszahúzódó voltam és nem tudtam kiállni magamért. Az orromat mindenképpen meg fogom csinaltatni, mert egyszer eltörtem és ferde, ekkor jött az ötlet, hogy akkor miért ne műttetnék meg mást is? Nem akarok az lenni, aki régen voltam. Az akarok lenni, aki szép, van önbizalma, jól érzi magát a bőrében.
Tudom, most majd kapom az ívet, hogy nem vagyok normális, stb de úgy érzem, hogy ez segítene. Tehát a kérdésem az lenne, hogy miket csináltassak meg magamon, amitől nem hasonlítok majd a régi önmagamra?
Ilyen "átváltozásra" gondolok. Nem szeretnék instagram modell lenni vagy ilyesmi, csak jól szeretném magam érezni a bőrömben.
A jóindulatú tanácsokat nagyon köszönöm! :)
Én részben megertelek részben nem. Sokan bele se tudnak gondolni hogy milyen nyomokat, lelki sérülést okoz ha valakit szekálnak.. főleg ha éveken keresztül. Egy idő után elhiszi az ember hogy tényleg benne van a hiba
De nem benned van és az emberek tényleg nagyon gonoszak tudnak lenni
Én is azt tudom tanácsolni hogy először belül tegyél rendet és utána ha még mindig úgy érzed akkor csináltasd meg
Hatalmas kampós orrom volt mielőtt megműtettem volna
Voltak barátaim és eljártam velük szórakozni tehát ez nem gátolt meg abban hogy jól érezzem magam
De az igazság az hogy a műtét óta jobban emberszámba vesznek, sokkal segítőkészebbek és barátságosabbak
Hiába mondják azt hogy ez felszínesség, ugyanmár
Sajnos az igazság az hogy a belsőd senkit nem érdekel addig amíg nem vagy szép, sőt még vannak olyanok akik ellenségesek is
Vágj bele, de mindenképpen csak terápia után, ha sikerült feldolgozni a veled történeteket
Bocsi a hibák miatt, gyorsan írtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!