Mi oka lehet, hogy Dr. Rezek Ödön nem válaszol többszöri keresésre sem?
Tavaly voltam nála orrplasztikáról egyeztetni de azt javasolta,hogy várjunk még 1 évet mert még nem biztos hogy elérte az orrom a nagyjából végleges méretét és feleslegesen nem akarja megműteni. A doktor úr nagyapám régi legjobb barátja,ezért sem értem,hogy mi lehet a gond.Többször is írtunk neki és hívtuk az asszisztensét,aki azt mondta szól neki de ezt a kört már vagy 5-ödjére futjuk és semmi nem történik. Van akivel volt ilyen,hogy nem tudta elérni sehogyan sem? Mi lehetne a megoldás erre? Más orvosra semmiképp nem akarom bízni a műtétet.
Köszönöm előre is a válaszokat!
17/L
1 hete írta,hogy nagyon elfoglalt de hívni fog minket de azóta sem.. :D
úgy tudom,hogy a műtét ideje ilyen fiatalon összefügg azzal,hogy a páciens mennyit nőtt az utóbbi 1 évben vagy mennyit változott az orrának a formája és ezt a doktor úrral is megbeszéltük,hogy 17 éves koromban meg lehetne csinálni a műtétet,szóval logikátlannak tartom,hogy legalább a konzultációt miért nem lehet megejteni ha már csak 3 hónap van hátra amíg betöltöm a 17-et
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!