Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Dr. Rezek Ödönről vélemény?

Dion@ kérdése:

Dr. Rezek Ödönről vélemény?

Figyelt kérdés

Tudja valaki az elérhetőségét?

Hol rendel?

Mennyibe kerül nála egy orrplasztika?

Bármilyen információ érdekel,Köszönöm!

2014. okt. 15. 14:10
 1/7 anonim válasza:
Nekem a klinikán, még mint tanársegéd csinált orr plasztikát orrsövényt úgy 18 évvel ezelőtt. Már akkor is nagy tudású, szimpatikus, tehetséges sebész volt. Jó orvos!
2014. okt. 15. 14:44
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2014. okt. 15. 17:54
 3/7 anonim ***** válasza:

dr.Rezek Ödön

SOTE Fül-Orr-Gége Klinika

1083 Budapest, Szigony u. 36.

Tel: 334 2384

Fax: 333 3316 (titkárság)

rezek@fulo.sote.hu

2014. okt. 16. 11:59
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. okt. 16. 17:19
 5/7 Tamas_1 válasza:

Dr. Rezek Ödön email címe: rezek@rezek.hu

Nekem orrsövény korrekciót és orrplasztikát csinált a Doktor úr. Maximálisan elégedett vagyok az eredménnyel, mindenkinek csak ajánlani tudom.

2015. jan. 4. 16:05
 6/7 anonim ***** válasza:

Abszolúte ő a legjobb.

Más helyen egy orr-fül-gégész korábban kegyetlenül tönkrevágta az orromat, és Rezek doktor hozta helyre. Egy csodát tett vele.

Nem dolgozik olcsón, de abszolút megéri, és ezt csak egyszer kell kifizetni egy életben. Szerintem nem éri meg máshoz fordulni.

2015. márc. 17. 00:12
 7/7 anonim válasza:

A rezek@rezek.h- e-mail cím él még? A neten található telefonszámot nem veszi fel senki.

Köszi

2019. szept. 13. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!