Klmn60 kérdése:
Nagyon elállnak a füleim. Lehet ezen segíteni?
Figyelt kérdés
2017. dec. 15. 21:03
3/7 anonim válasza:
Lehet, hátulról kivágnak egy kis darabot a porcból és így hátrahajtva összevarrják. Egy hátránya lehet, ha túlhúzzák, a fülkürtő torzulhat, érzékenyebb leszel a fülgyulladásra. Amúgy rutinműtét.
5/7 anonim válasza:
Igen lehet. Nekem is ugyan ez volt a problémám jó pár évvel ezelőtt. Úgyhogy meg lett műtve. Sokáig van bekötve a fejed, és addig mindent furán hallasz. (Olyan mint amikor víz alatt vagy) A kötés levételekor nagyon meg voltam ijedve, de pár nap alatt megszoktam és nem bántam meg. Nem fognak nagyon hátra simulni, de lényegesen jobb lesz. Engem utána sem voltam vele elégedett, de azóta jó pár év eltelt, kigyúrtam magam mint az állat, és imádom a fűleimet. 😃 Igazából csak el kell magad fogadni ugy ahogy vagy és értékelni azt amid van.
6/7 anonim válasza:
Nekem is volt fülplasztikám, és nagyon jól sikerült. Nem bántam meg. Életem egyik legjobb döntése volt. Én is szeretem az új füleimet! Ajánlom: FB Fülpladztika tárt csoport, Hoxa - Fülplasztika topic.
7/7 Fodor István Ferenc válasza:
Gyerekkoromban nekem is elálltak, aztán évtizedek alatt közé hízott a fejem. Nem kell azzal foglalkozni - én nem ráfeküdtem, hanem előre hajtottam, annyira elállt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!