Fiúk nektek mi a véleményetek a plasztikai műtétről?
Attól függ milyen plasztika...
Ha arc, akkor nagy ivből kerülöm az ilyeneket...
Fülplasztika, az kb semmi...
Mellplasztika: Ne legyen már... Mondjuk ha nincs megelégedve mert nagyon kicsi a melle, akkor talán elfogadom. De ne legyen olyan nagy mint a rib.ancoknak...
az, hogy mindenki azt csinál a testével, amit akar. lehet, hogy nekem személyesen nem fog tetszeni az illető, de ez műtéttől függetlenül is igaz lehetne. ettől nem csúnya/nincs vele semmi baj.
azt az alaphelyzetet szomorúnak tartom, hogy úgy érzik sokan, hogy muszáj műttetniük magukat, de az különösebben nem érdekel, ha valaki meg is teszi.
Mindenkinek magánügye,hogy mit csinál magával. Bizonyos kereteken belül a külső szemlélőnek talán fel sem tűnik,hogy az adott testrész éppen meg van-e mutve.
A szélsőséges esetek persze nevetségesnek hatnak, de még mindig azt mondom,hogy ha ő így érzi jól magát a bőrében, nekem nem tisztem őt ezért degradalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!