Van közületek olyan, aki kicsinek találja a mellplasztika utáni mellméretét is?
2,5 hete volt a mellműtétem, 460 cc-t raktak be izom alá, de valahogy nem vagyok elégedett az új méretemmel. (170 cm, 65 kg).
Sokkal nagyobbat szerettem volna, de állítólag a bőröm nem bírta volna a nagyobb implantátumot. Már kislány korom óta a nagy mell volt az álmom.
2 választás van: vagy fogyok egy kicsit (abszolút nem vagyok kövér, vagy husis, csak szimplán kerek popsi, stb.), hogy nagyobbnak tűnjön a mellem, vagy újabb műtétem lesz.
Ha lefogyok, nem fog a mellem megereszkedni? Illetve mennyi idő után lehet újabb mellműtétem?
Szia!
Volt párom volt így vele, műtét után is kicsinek találta, neki azt mondta az orvos hogy legalább fél évet kell várjon a következő műtétig. Persze lehetne hamarabb is, csak saját felelősségre. Abba nem ment/mentünk volna bele.
Kilenc hónappal később újra kés alá feküdt, és az előző végeredményhez képest kábé 20%-al lett nagyobb..annyit bírt el a bőre. Nem tudom a pontos méreteket, de a második műtét után egész elviselhető lett a méret.
Küldj képet privátba, és folytathatjuk a témát.
Ha gondolod megkérdezem a pontos méretekről is, csak kíváncsi vagyok milyen lett, és hogy arányban mekkora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!