Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Hogy tudnám eltűntetni a tokámat?

Hogy tudnám eltűntetni a tokámat?

Figyelt kérdés

Olyan kerek fejem van, mint Selena Gomeznek és hozzá hatalmas tokám. Legszívesebben levágnám az egészet.

Pedig 50 kg vagyok, nem vagyok kövér. Apa is ilyen, génjeimben van a kövérség, nagynéném is olyan, mama is.

Kicsiként nem bolt ilyen gondom, tök szép voltam, nem elfogultság,

De most fokozatosan csúnyulok, évről évre, komolyan. Hogy lehet tokám, ha inkább sovány vagyok? Persze, ha fél kg-t fogyok, már eltűnik a mellem.

Van valamilyen beavatkozás erre?

2017. okt. 24. 13:58
 1/4 A kérdező kommentje:

Soha nem voltam kövér, hi ogy visszamaradt volna.

Esetleg 1-3 évesen voltam kicsit husibb. Lehet amiatt? Most komolyan a toka zsír, megereszkedett bőr. Hiába vagyok genetikailag hízékony, ha nem hízok el, ergo tokának se kellene lenni.

170 cm/50kg

2017. okt. 24. 14:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem tölts fel egy képet úgy hogy az arcodat teljesen kitakarod mert én nem tudom elképzelni.
2017. okt. 24. 14:50
 3/4 anonim ***** válasza:
photoshop
2017. okt. 24. 22:37
 4/4 anonim válasza:
Ja. Szedesd le a tokád, oszt kész
2017. nov. 3. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!