Létezik e valóban VÉGLEGES szőrtelenítés? Azt olvasom, hogy X ideig tartós az IPL szőrtelenítés és a lézer is X ideig tartós. De ha végleges akkor miért nem örökös? Férfi, erős, vastag, fekete szőrzet.
Figyelt kérdés
Illetve, hallottam a Philips IPL villanófényes otthonra szánt készülékéről. Mielőtt kiadok százezer forintot érte azért csak jó volna tudni, hogy ez mennyire ér valamit vagy mennyire parasztvakítás az egész.2017. szept. 24. 09:04
1/4 anonim válasza:
Ez tőled is függ, hol mennyire vagy szőrös. Bőrtípus, szőrtípus stb
2/4 anonim válasza:
Meg az sem mindegy, hogy hogy használod. Például borotválkozással kevésbé hatásos. Gyantával, epilátorral jobban. Én használom ezt a villanófényes cuccot (mondjuk az enyém olcsóbb kategóriás külföldi), de azért valamit csinál. Kevesebb, vékonyabb szőr nő mostmár. Szerintem akkor jársz a legjobban, ha szakemberhez mész, igaz így drágábbra jön ki a dolog, de nem egyben kell fizetned. Úgy ha jól tudom jó pár évig szőrtelen marad. Pontosat nem tudok mondani, de nem fél évig az biztos.
3/4 anonim válasza:
Végleges nem létezik. Normális helyeken ezt el is mondják. Az IPL gépek általában ugyanúgy működnek, a hatásosságuk inkább attól függ, hogy milyen a szőrszíned, bőrszíned, mennyire tartod be a kezelési időt stb. Persze vannak speckó gépek is de az már csak akkor érdekes ha szőke vagy vagy sötét a bőröd. Nekem is van IPL gépem, ami ugyanolyan, mint a többi, csak nem 100.000, hanem 35.000 Ft volt és ugyanúgy hatásos. Nem hiszem, hogy ilyen gépek között sok különbség van, csak az enyém nem márkás (Silk'N) . Lábon használtam eddig és nagyon jól működött.
Amúgy azért nem örökös, mert a hajhagymák újratermelődnek egy idő után, a fránya hormonok meg hasonlók miatt. :)
4/4 anonim válasza:
Én lézerre jártam egy magánklinikára. Elméletileg abszolút az a típus vagyok akinél szinte tökéletes eredményt lehet elérni. Neki futottam, ismertem a klinikát már más ügyből kifolyólag és bíztam is bennük. A hetedik kezelés után abbahagytam, mivel semmilyen eredményt nem értünk el. És a semmilyen eredményt alkalmanként elég drágán adták. Nyilván ez egyedi, lehet hogy valakinek hatásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!