Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mennyibe kerül egy kisebb...

Mennyibe kerül egy kisebb mellplasztika?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, és nagyon kicsik a melleim. Tudom, hogy még nőhetnek, és persze várok is 19-20 éves koromig a műtéttel, de addig össze szeretném gyűjteni rá a pénzt, hogy ne akkor kelljen hirtelen rááldoznom egy ekkora összeget. A kosaras melltartót hordok, de melltartó nélkül szinte teljesen lapos vagyok. Nem szeretnék a műtét után sem nagy melleket, max. B kosarat. Függ a műtét ára az implantátum nagyságától? Mennyibe kerülhet kb. egy ilyen műtét? Kérlek benneteket, hogy értelmes válaszokat írjatok, és nagyon köszönöm előre is!
2010. máj. 22. 21:51
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Plasztikai sebész vagyok.45éves Nagy Árpi a nevem,és imádom a melleket.Nem vagyok pedofil!! Neked INGYEN megcsinálom:) Ugyanmár 16 évesenmire?:s IDIÓTA- -'
2010. máj. 23. 00:46
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy tudom függ a nagyságától igen.

De figyelj, szerintem ne a műtéttel kezd.

Ha pár év múlva is kicsi lesz kérj fogamzásgátlót, attól sok nőnek megnő a melle. Direkt mondhatod is, hogy szeretnéd ha nőne, a nőgyógyász biztos tud segíteni.

Vagy javasolták nekem is a görögszéna teát. Én mondjuk nem ittam mert nekem bőven elég az A-s mellem, de azt mondják segít.

Ilyen krémeket, rágókat, tablettákat meg se próbáld csak kárt okoz, nem használ.

2010. máj. 23. 01:19
 3/10 A kérdező kommentje:

Az első válaszolónak figyelmébe ajánlanám ezt a mondatot: "Tudom, hogy még nőhetnek, és persze várok is 19-20 éves koromig a műtéttel...".

A második válaszolónak köszönöm a választ. Fogamzásgátlót nem szeretnék szedni semmiképpen, másféle fogamzásgátló módszert használok. Azt a teát ki fogom próbálni, de akkoris esélyesebbnek látom a műtétet.

Továbbra is várom a válaszokat, akik esetleg csináltattak ilyen műtétet, tapasztalatokat is várok. Köszi! :)

2010. máj. 23. 01:42
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

implantátum 150-200 ezer/db, azaz a jó minőségűre kb. 400 ezret kell áldozni, a műtét pedig félmilkó körül van a jó dokiknál, a kontárokat érdemes elkerülni!!!

szóval utazgatással, munka kieséssel (már ha dolgozol majd akkor), speciális melltartók vételével együtt kijön a kb. 1 milkó

32L

2010. máj. 23. 19:30
 5/10 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm! :)
2010. máj. 23. 21:40
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nincs különbség nagyon pici és 500cc-s implantátum ára között

A jelenlegi árak:600-1 500 000 ft között mozognak( és ez nem implantátum ár függő hanem dokifüggő)

2010. máj. 25. 08:20
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
00:46 NagyÁrpiNagyÁrpiNagyÁrpi
2010. jún. 1. 20:14
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
mondogasd egymás után sokszor és rájössz :D
2010. jún. 1. 20:14
 9/10 anonim válasza:
100%

en mostanaban csinaltattam,voltam sok helyen konzultacion.

NEM fugg az impli nagysagatol a mutet ara! (csak nagyon extrem esetben)

az impli markajat fizeted meg!!! azt h sima feluletu v texturalt (a sima olcsobb) + marka

atlagosan most 660-800.e kozott van!! persze vannak nagyon durva arak is, (1.2) de ez a ritkabb.

van ahol a specko melltarto ara is benne van az arbn,van ahol nincs. de azert kell szamolni mindenesetbenn plusz kolcsegekkel gyogyszerek ilyesmik..

2010. jún. 2. 21:20
 10/10 anonim válasza:
atlagos implant 200-400 kozott vannak/par
2010. jún. 2. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!