Mennyibe kerül egy kisebb mellplasztika?
Én úgy tudom függ a nagyságától igen.
De figyelj, szerintem ne a műtéttel kezd.
Ha pár év múlva is kicsi lesz kérj fogamzásgátlót, attól sok nőnek megnő a melle. Direkt mondhatod is, hogy szeretnéd ha nőne, a nőgyógyász biztos tud segíteni.
Vagy javasolták nekem is a görögszéna teát. Én mondjuk nem ittam mert nekem bőven elég az A-s mellem, de azt mondják segít.
Ilyen krémeket, rágókat, tablettákat meg se próbáld csak kárt okoz, nem használ.
Az első válaszolónak figyelmébe ajánlanám ezt a mondatot: "Tudom, hogy még nőhetnek, és persze várok is 19-20 éves koromig a műtéttel...".
A második válaszolónak köszönöm a választ. Fogamzásgátlót nem szeretnék szedni semmiképpen, másféle fogamzásgátló módszert használok. Azt a teát ki fogom próbálni, de akkoris esélyesebbnek látom a műtétet.
Továbbra is várom a válaszokat, akik esetleg csináltattak ilyen műtétet, tapasztalatokat is várok. Köszi! :)
implantátum 150-200 ezer/db, azaz a jó minőségűre kb. 400 ezret kell áldozni, a műtét pedig félmilkó körül van a jó dokiknál, a kontárokat érdemes elkerülni!!!
szóval utazgatással, munka kieséssel (már ha dolgozol majd akkor), speciális melltartók vételével együtt kijön a kb. 1 milkó
32L
Nincs különbség nagyon pici és 500cc-s implantátum ára között
A jelenlegi árak:600-1 500 000 ft között mozognak( és ez nem implantátum ár függő hanem dokifüggő)
en mostanaban csinaltattam,voltam sok helyen konzultacion.
NEM fugg az impli nagysagatol a mutet ara! (csak nagyon extrem esetben)
az impli markajat fizeted meg!!! azt h sima feluletu v texturalt (a sima olcsobb) + marka
atlagosan most 660-800.e kozott van!! persze vannak nagyon durva arak is, (1.2) de ez a ritkabb.
van ahol a specko melltarto ara is benne van az arbn,van ahol nincs. de azert kell szamolni mindenesetbenn plusz kolcsegekkel gyogyszerek ilyesmik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!