Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Van itt olyan nő akinek volt...

Van itt olyan nő akinek volt már intim plasztikai műtétje?

Figyelt kérdés
2017. jún. 24. 20:34
 1/5 anonim ***** válasza:
14%
Biztos, ahogy az is, hogy kevesen vallanák be, vagy fognák fel (főleg utólag), hogy mekkora fszság volt.
2017. jún. 24. 20:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Miért? Mert valaki nem tudja elfogadni magát?
2017. jún. 24. 20:38
 3/5 anonim ***** válasza:
29%

Igen, mert ez mentális betegség, amihez közvetlenül, vagy közvetve néhány kretén állat pasi is hozzájárulhatott az életedben.

Emellett pedig qrva sok kellemetlenséggel jár a műtét és az azt követő időszak, azt is beláthatod, hogy több-kevesebb idegvégződés is el lesz tüntetve, szerencsével csak kevesebb, a heg is ott fog maradni örökre, mégha lézerrel is csinálják, és szerintem ráadásul elég hlyén is néz ki a végkifejlet.

ui.: ismertem ilyet, ráadásul nem is egyet.

(meg olyat is, akinek egészségügyi és más hasonló dolog miatt kellett ott műteni)

2017. jún. 24. 21:07
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Tudod... az anorexiából se úgy szoktak felépülni az emberek, hogy éhen halnak/végelgyengülnek/leáll minden szervük és elérték a vágyott értéteket. Hanem hogy felfogják, hogy ez nem frankó így.
2017. jún. 24. 21:23
 5/5 anonim válasza:

Milyen plasztikára gondolsz pontosan?

Mert ha helyreállító műtét mint pl. szülés utáni hüvelyplasztika az totál rendben van szerintem.

De a kozmetikai célú intim plasztikai műtéttel nem értek egyet.

Miért és mit szeretnél magadon megműttetni?

2017. jún. 24. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!