Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Hány éves kortól lehet mell...

Hány éves kortól lehet mell implantátumot csináltatni?

Figyelt kérdés
Én úgy tudtam 18 éves kortól lehet, de az egyik barátnőm 15 éves, télen tölti a 16-ot és szülinapjára plasztikai műtétet fog kapni, már régóta meg akarom csináltatni és is a cicimet, rájérdeztem anyánál és azt mondta ha lehet akár most is meg csináltathatjuk....barátnőm azt mondta a szülőknek csak valami kérvényt kell aláírni, hogy beleegyeznek!?

2017. jún. 5. 14:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ha választ akarsz a kérdésedre, akkor írj egy plasztikai sebésznek.
2017. jún. 5. 17:53
 12/19 anonim ***** válasza:
Magyarországon legálisan 18 felett, nem mellesleg kb 1 millió, ha nincs komplikáció és az implantot cserélni kell kb 10 évente
2017. jún. 5. 18:04
 13/19 anonim ***** válasza:

Hát szerintem ha ennyire érdekel, akkor vedd fel a kapcsolatot a plasztikai központtal, ahol szeretnéd csináltatni. Valamint a plasztikai centrumok oldalán is fenn vannak az információk. Nézz mindenképp referenciát.

Amúgy nem akarlak semmilyen irányba befolyásolni, de ugye tudod, hogy a fogása fertelmes? És melltartó nélkül, csak úgy pucéran irtó hülyén néznél ki?:D Tehát az csak takarva jó. Ezt csupán azért tudom, mert volt szerencsém műtéten átesett páciensekkel foglalkoznom. Persze, ha te ettől jobban érzed magad akkor hajrá. A barátnőd meg eléggé önbizalomhiányos lehet, ha 16 évesen, amikor benne van a hormon bummban, megcsináltatja a mellét (ha ő is arra készül, amire te). Nem jó bolygatni ilyenkor a neurohormonális rendszert... Szerintem.

2017. jún. 6. 14:10
 14/19 TroianaBell válasza:
58%

God come here pls.

15 evesen meg kisgyerekek vagytok, de persze a mai vilagban mar fontosabb hogy ennyi idosen is ugy nezzunk ki 2 kilo sminkkel mint a 20 evesek, es persze ehhez kell a mu mell is, mert miert is ne?

Egyebkent hivatalosan 16tol lehet csinalni barmi fele mutetet, de a szulo beleegyezese kotelezo. Ugyhogy oruljetek a mu melleiteknek, ami 10 ev mulva ocsmanyan fog kinezni. Amugy a mu mellek mar regota nem "menok", a ferfiak undorodnak tole, azt gondoljak a mu mellhez mu no dukal, egyejszakas barbi baba. Ugyhogy gratulalok, a szuleiteknek is. "Anya azt mondta ha lehet akar most is megcsinaltathatjuk"

Tipikus példája a rossz anyaknak. Nevelnie kene nem tamogatni sot batoritani hogy szaros 15 evesen plasztikaztass:D uristen szanalmas

2017. jún. 6. 23:12
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem lehet, az biztos! A barátnőd viccel veled, te meg hülye vagy, hogy elhiszed.
2017. jún. 9. 20:47
 16/19 anonim ***** válasza:
nem csinaljak meg, mert fejlödik még a test!!
2017. jún. 18. 10:11
 17/19 anonim válasza:

Gratulallok edesanyadnak!

Gondolom anyukád is ku**a😘

2017. jún. 18. 14:13
 18/19 anonim válasza:

Hogy van ekkora ma*ha Anyad ?

Aztaku*va😂😂😂😂

Ezen jót nevettünk

Nekem is szilikonos ;) de kislány jo családba meg kell várni a 18at

Felérhetné Anyad esszel

2017. jún. 18. 18:23
 19/19 anonim válasza:
Fiú vagy vagy lány?
2017. júl. 12. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!