Ajakfeltöltés a saját leszívott zsírodból? Szerinted mennyire jó? Volt ilyened? Melyik orvos a jó? Nem túl drágán.
Figyelt kérdés
2010. máj. 15. 23:48
1/16 anonim válasza:
Eddig amiket hallottam róla nem túl jó és drága is.Nekem a szilikonolaj vált be.Tartós,olcsó és szép.
2/16 A kérdező kommentje:
nincs előtte-utána képed esetleg?
2010. máj. 16. 00:16
3/16 anonim válasza:
Szerintem, ne töltesd fel.A kisugárzás számít, ha úgy fogadod el magad amilyen vagy. És az ápoltság.
4/16 anonim válasza:
A saját zsír elöször le kell valahonnan szívni
A saját zsír egy idő után felszívódik a szájból
6/16 anonim válasza:
Ocsmány a püffedt száj. Olyan, mint egy allergiás reakció... visszataszító.
8/16 anonim válasza:
Na igen.
A feltöltött szájak arra jók :D
9/16 anonim válasza:
Szerintem meg rakosgathatjátok magatokon a zsírt innen-oda, onnan-ide akkor is a legjobbak a "dögös" cigánycsajok! Nekik pont ott van ahol kel: cici, popsi, combi. Ott nincs ahol nem kell: nyak, kar, derék. Ezért szeretem szopogatni rajtuk a jó cupákokat!
10/16 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!