Érdemes lenne feltölteni a számat és az orrommal is kezdeni valamit? (KÉP)
Itt látszik az orrom és a szám is. 17 éves vagyok, nem hiszem, hogy változni fog már az arcom ezért gondolkodom azon egy ideje, hogy gyűjtök pénzt, és mikor betöltöm a 18-at rendbeszedem az arcom.
Kicsit félek belevágni mert eddig semmilyen műtéten sem voltam, de azthiszem megéri ha utána szeretni tudom magam.
De fogd már fel, hogy nem vállalhatatlan a külsőd! Ráadásul, ha megműttetnéd magad, azzal egy nagy kamu lennél. Egy hazugság. Majd a gyerekeiden úgyis kijönnek azok a tulajdonságok, amiket el akarsz tűntetni műtéttel
Aztán meg néz a férjed, hogy ezt honnan örökölte.
Az igazi úgy fog szeretni, amilyen vagy, a műnőket meg a férfiak nagy része nem szereti, maximum egyszeri alkalomra.
Nekem elálló volt a fülem, érettségi után megcsináltattam és ma boldogabb vagyok ettől.
Aztán eltört az orrom, és úgy alakult, hogy megcsináltattam szebbre, az orrom csücskét felhúzták, mert amolyan lógós volt. Most lányosabb lett. Örülök neki. Jobban érzem magam így.
Manapság az arcbőrömmel szemezek de nem tudom mit lehetne vele, kicsit félek a műtéttől. Számat gondoltam feltöltettni de aztán megnézegettem a sminktetkókat, és baromi jók, alakítható a szájformája minimálisan de baromira ütős a végeredmény, ami nálam natúr színbe satírozva lett. Szemöldöktetkóval is kontúrosabb az arcom.
Ezek természetes változások rajtam, szóval meg nem mondja senki hogy műnő, sőt még így se tartozok a szép nők közé de jobban érzem magam, szebben mint azelőtt,a család is támogat, tetszik az eredmény.
Az orrodon fel lehetne húzni a végét.
A szádat szájtetkózni natúr színnel lehetne formadúsabbra.
Állad előrejön, szerintem az már durva műtét lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!