Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mi a véleményetek a mű mellről...

Mi a véleményetek a mű mellről és a mű szájról?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 19. 17:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan barátnőm, akinél egyáltalán nem feltűnő, hogy ezek nem a természetes adottságai. Szép lány, de most még szebb az önbizalmának is sokat segített.

Ebben is lehet túlzásokba esni, hatalmas nagy labdákat műttetni, és túl sok ml hyaluronnal feltöltetni a szájat.

Szerintem nincs ezzel gond, amíg valaki tudja, hol a határ.

2017. ápr. 19. 17:13
 2/7 anonim válasza:
Ha szépen van megcsinálva, és természetesnek hat, akkor ok. De ha el van rontva (ami sokszor megesik) nagyon csúnya. De én személy szerint nem nagyon tolerálom az ilyen dolgokat
2017. ápr. 19. 21:00
 3/7 anonim ***** válasza:
66%
Hogy pótcselekvés és csalás; bocs.
2017. ápr. 20. 00:30
 4/7 Miculi111 válasza:
55%

Kinek a pap kinek a paplan!?... ez épp olyan pl: én nem rajongok érte mellem az megvan...

Szerintem az én gondolkodásom szerint mindenki maradjon úgy ahogy kijött

De nem vagyok a mű ellen de az eredeti hiába pici akkor is a tied és szebb mint egy mű....

2017. ápr. 21. 08:33
 5/7 Lekri válasza:

Vannak olyan kultúrkörök, ahol csak a külsőségek számítanak és a pasi simán bevállal egy megműtött barátnőt, hogy megjelenhessen vele, az ágyban meg viszolyog.

Neked kell döntened, hova szeretnél tartozni.

2017. ápr. 26. 10:56
 6/7 anonim ***** válasza:
2017. ápr. 28. 16:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha természetes hatása van,akkor szerintem nincs vele semmi probléma.
2017. okt. 18. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!