Dr. Pataki Gergelyhez szeretnék menni ajakfeltöltésre, nagyon sok jót hallottam már róla, aki nála volt és hyarulonsavas feltöltést választott, privátban küldene nekem előtte utána képet? Nagyon megköszönném!
Nekem mellplasztikám volt Pataki dokival, és hidd el, hogy a legjobb kezekben leszel! Csak győzd kivárni a több hónapos várólistát :)
Egy igazi művész, pontosan tudja mi elég és mi túl sok. Jól felméri a pácienst is, hogy milyen típusú ember és mi illik hozzá.
Egyszer egy kontroll alkalmával vártam a soromra és szintén ott ücsörgött egy lány, csak abból tudtam, hogy ajakfeltöltése volt, hogy még picit véraláfutásos volt a szája. De valami elképesztően szép volt. Ha nincs az a kis lilafolt fel sem merült volna bennem, hogy nem gyári.. :) tökéletesen illett az arcához, és semmi kacsaszáj hatása nem volt.
Persze azt nem tudom mivel volt töltve, vagy egyáltalán mik a lehetőségek.. ebben a témában nem vagyok túl olvasott. A mellműtéteket jobban átlátom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!