Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Manapság mennyibe kerülhet...

Manapság mennyibe kerülhet egy lógó mell megnagyobbítása felvarrással?

Figyelt kérdés

2017. márc. 27. 09:34
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Tudod nem csak a nagy mell ereszkedhet meg...a kicsi is lehet lógós sajnos...és valószínű, hogy nem nagy lógósat akarnék csináltatni belőle, hanem telt, formás, szép melleket.. :)
2017. ápr. 1. 14:37
 12/22 anonim ***** válasza:
17%
Tán menj a konditerembe és eddzed meg a melltartó izmokat.
2017. ápr. 2. 06:15
 13/22 anonim ***** válasza:
51%
Kedves utolsó, te aztán nagyon okos vagy. Semmit nem tudsz az emberi testről.
2017. ápr. 2. 10:29
 14/22 anonim ***** válasza:
Igen, tudjuk, hogy fingod sincs az egészről. :)
2017. ápr. 2. 11:09
 15/22 A kérdező kommentje:
Szerinted a megereszkedett bőr majd feszes lesz a kondizástól? Ember!!!!!! Ha ennyire ostoba vagy,akkor inkább hallgass... :D
2017. ápr. 2. 14:16
 16/22 anonim válasza:
53%
Én vagyok a Driss plasztikás. Menj és csináltasd meg szerintem :) nem bánod meg, nekem is nagy volt és lógott. Most impi+felvarras utan, nagy és feszes :) ne hagyd ki szerintem, és ne hallgass a többire, olyan okosak :D
2017. ápr. 2. 20:46
 17/22 anonim ***** válasza:
21%

Ugye tudod, hogy azért lóg, mert semmi izmod nincs, hogy fenntartsa? Te nagyon okos. :D

Ezért "jó" a melltartó, mert 12 éves szinten marad az összes fontos izom.

2017. ápr. 3. 07:09
 18/22 A kérdező kommentje:
ÓÓÓÓÓ anyám! Ha csak ennyin múlna, akkor mindenki feszes cicikkel rohangálna... :D A bőr ereszkedik meg,nem az izom! :D :D :D :D
2017. ápr. 3. 16:34
 19/22 anonim válasza:
47%
'Te nagyon okos' ugorj már tovább aztán hírdesd az igédet másnak. Vagy menj el egy plasztikai sebészetre és talán te is 'megokosodsz' :D
2017. ápr. 3. 17:48
 20/22 anonim ***** válasza:
66%
Kedves agyatlan valaki... 😂 Nekem mindig szep,feszes,kerek melleim voltak. (Altalanosba kulon tornara jartam, evekig fociztam,kozepsuliban rendeszeti tesijeim voltak) aztan szultem egy gyereket! Nem hagytam el magam,tornaztam,sportoltam ugyan ugy attol,hogy mar reg nem jartam iskolaba,a mellem megis negyedere osszement es formajat vesztette szules utan! Ezt hivjak genetikanak te IQ bajnok..... hiaba edzettem,nem feszesedett! Masik, nekem pl a fekvenyomastol nagyon osszement,de rendeszetin ezt is nyomattuk. Illetve ha egy no fogy,akkor is a melleibol fogy elsonek. Ez valamiert torvenyszeru,aminek hidd el,hogy k*vara nem orulunk! Nem fogok fiatalon osszement,logo mellekkel elni csak mert egy Eistein meg akarja magyarazni nekem,hogy hogy edzek. (Nem mellesleg Kathi Bela edzeseinek keretein belul,szoval nem ossze-vissza agyatlanul mindent) Megcsinaltattam,igy tokeletes! Mostmar batran csinalhatok sulyzos edzeseket is,a mellem akkor sem fog eltunni,mert kitolti egy olyan anyag,ami nem zsir....
2017. ápr. 9. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!