Manapság mennyibe kerülhet egy lógó mell megnagyobbítása felvarrással?
Figyelt kérdés
2017. márc. 27. 09:34
2/22 anonim válasza:
A megnagyobbításra 1 milliót számolhatsz alaphangon ha normális helyre mész + a felvarrás olyan 2-3
3/22 anonim válasza:
Nekem 800-ért csinálták múlthónapban. 18/L
4/22 anonim válasza:
3. Vagyok. Elfelejtettem írni hogy nekem felvarrás + impi volt és ahhoz képest hogy ilyen jó áron volt egy elég neves plasztikai sebészeten egy jó dokinál voltam :D akik 1 milla felett csinálják ott a nevet fizeted :D
5/22 A kérdező kommentje:
ÉS kinél csináltattad? :)
2017. márc. 28. 11:53
6/22 anonim válasza:
Csak felvarrás?
Én drága dokinál voltam, felvarrás + implantátum. Mondhatjuk, hogy a drágánál a nevet fizeted, de azért ilyenkor sokkal többről van szó, mint a puszta neve. Ezzel most nem untatok senkit, hogy részletezem.
Ha neked más az elsődleges szempont... akkor Kovács dokit tudnám neked ajánlani Sopronban. Megéri utazni, láttam tőle csak felvarrást és tényleg szép. Ő árban középkategóriás.
Engem nem ő műtött, de sokakat ismerek akiket igen. És nagyon elégedettek
7/22 anonim válasza:
Driss plasztikán csináltattam :)
8/22 anonim válasza:
18 évesen varrni tömni a csöcsöket? Megáll az eszem mik vannak!
9/22 A kérdező kommentje:
Akkor marad a Driss :) Köszi szépen :)
2017. ápr. 1. 09:18
10/22 anonim válasza:
De miért akar valaki egy már amúgy logó mellet még meg is nagyobbítatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!