Miért olyan nagy divat a telt ajak?
Azért, amiért a nagy fenék és mell.
Nőies.
Szóval itt vagyok pici szájjal, mellel, fenékkel és nem vagyok divatos. :D Szörnyű.
Sminkkel is lehet teltte varazsolni, csak ugyesen kell konturozni a szadat:)
Ez esetben kepen sokkal jobban mutat,mint az eletben. Illetve sokan csak egy par kep erejeig kifestik maguknak otthon aztan annyi. Igazabol az ilyen konturozott szajak nem tul tartosak. Evessel, ivassal nekem meg a legtartosabb cuccos is lejon masfel-ket ora alatt siman. Nepkozben pl suliban biztos nem fogok vele szorakozni, javitgatni. Idom se lenne ra
Sminkkel is lehet nagy ajkakat csalni, de az ismertebb instagrammosoknak, biztos lehetsz benne, hogy fel van töltve. Nem olyan egetrengetően nagy összeg, én egyetem meg munka mellett ki tudtam fizetni egy elég jó szakembert.
Tudtommal legutóbb Kylie Jenner hozta divatba a vastag ajkakat, Kylie Jenner meg jellemzően a fekete, félvér nőket majmolja, tehát a nagy fenékkel meg a fonatokkal, csicsás körmökkel együtt a nagy ajkak is a fekete nőkhöz vezethetők vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!