Arcfeltöltés hialuronsavval otthon, magam?
Figyelt kérdés
Szeretnék kísérletezni hialuronsavas arcfeltöltéssel. Valaki csinált már ilyet? Youtubeon vannak ilyen videók, de személyesen is szívesen beszélnék valakivel mielőtt belevágnék. Olvastam, nagyon fontos a jó minőségű, ellenőrzött anyag. Amazonoon is lehet kapni, elég sok review is van ezekről a termékekről. Valakinek tapasztalat?2016. nov. 13. 02:35
1/2 anonim válasza:
Ilyen nincs, menj el dokihoz. Én nem találtam egyet sem amazonon, azok csak külsőleges anyagok. Nem is tudom, hogyan gondoltad, az anyag is fontos, a tű is fontos, a mélység is fontos, aztán ha elrontod, 3 nap múlva vághatják fel az arcod. Ilyen max. csak úgy vállalj be, hogy előtte elvégzel egy ilyen sulit.
2/2 Sunshinedoll válasza:
Lol, felejtsd el. Még az orvos is el tudja b-szni, nemhogy te. Egy dolog a jó minőségű anyag, de ha nem tudsz főzni, tök mindegy milyen szuper bio organic alapanyagot veszel, a kaja úgyis sz-r lesz :D Érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!