Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Arcfeltöltés hialuronsavval...

Arcfeltöltés hialuronsavval otthon, magam?

Figyelt kérdés
Szeretnék kísérletezni hialuronsavas arcfeltöltéssel. Valaki csinált már ilyet? Youtubeon vannak ilyen videók, de személyesen is szívesen beszélnék valakivel mielőtt belevágnék. Olvastam, nagyon fontos a jó minőségű, ellenőrzött anyag. Amazonoon is lehet kapni, elég sok review is van ezekről a termékekről. Valakinek tapasztalat?

2016. nov. 13. 02:35
 1/2 anonim ***** válasza:
47%
Ilyen nincs, menj el dokihoz. Én nem találtam egyet sem amazonon, azok csak külsőleges anyagok. Nem is tudom, hogyan gondoltad, az anyag is fontos, a tű is fontos, a mélység is fontos, aztán ha elrontod, 3 nap múlva vághatják fel az arcod. Ilyen max. csak úgy vállalj be, hogy előtte elvégzel egy ilyen sulit.
2016. nov. 13. 07:10
 2/2 Sunshinedoll ***** válasza:
89%
Lol, felejtsd el. Még az orvos is el tudja b-szni, nemhogy te. Egy dolog a jó minőségű anyag, de ha nem tudsz főzni, tök mindegy milyen szuper bio organic alapanyagot veszel, a kaja úgyis sz-r lesz :D Érted.
2016. nov. 13. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!