Claww kérdése:
Otthon szeretném átszúrni a fülem. Mi kell hozzá? És hogy a legjobb?
Figyelt kérdés
Hallottam olyat hogy a tűt melegitsem meg öngyújtóval, meg hogy tegyek a fülem mögé almát, nem tudom pontosan még sohasem szúrtam magamnak..de most szeretném kipróbálni és remélem hogy tudtok benne segíteni. :D#fülszúrás otthon
2013. jún. 27. 16:05
1/15 anonim válasza:
Csak egy kérdés,miért jobb ez mint elmenni szakemberhez?
3/15 A kérdező kommentje:
Azért mert először szakember lőtte át a fülem.. és meg kellett várnom amig beforr ugyanis ha beletettem volna a fülbevalót akkor átszakadt volna a fülem. Szóval inkább én szúrnám és ha elbas*om magamat szidom ^^
2013. jún. 28. 20:04
4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm :$$ Ez a legjobb tulajdonságom :D
2013. jún. 28. 20:07
5/15 anonim válasza:
ÉN is úgy csinááltam..
1.jegyet tegyél a füled mögé
2.ha úgy érzed, hogy már fáj, annyira hideg, szúrd át egy gyógyszertárban vásárolt tűvel
3.ha kész, tegyél be egy gyógyfülbevalót
(én nem tettem be gyógyfülbevalót, hanem normálissal kezdtem és begyulladt)
7/15 k.veronika199 válasza:
Igen én még az előző komentelö válaszát kiegészíteném annyival hogy amikor ráraktad a jeget és hideg akkor tegyél mögé egy szelet almát és úgy szúrd át
8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm..megfogadom a tanácsokat..de minek oda alma? o.O
És én ugy gondoltam h átulról szúrom ..
2013. jún. 29. 23:48
9/15 anonim válasza:
egyik barátnőm is átszúrta magának ( több helyen is :) )
és ő biztostűt fertőtlenített, és amikor átszúrta bekapcsolta, és pár napig az volt a fülében, és neki csak a egyik gyulladt be
10/15 A kérdező kommentje:
Hát remélem h sikerül átszurnom ^^
Mondjuk a fájdalmat az nagyon jól birom :P
Egyébként én is még kettőt akarok szúrni mert most egy lyuk van a fülemben.De azzal szenvedtem eleget.
2013. jún. 30. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!