Mellkisebbítés igen vagy nem? (fotó)
Figyelt kérdés
hegek(nem tudom ez mennyire látszana..gondolom azért igen..) vagy lógás? :)
Férfiak ti melyikkel békülnétek ki jobban?
Melltartóban nem ilyen brutál vacak a kinézete :)..sőt egészen jó... na de azt le is kell venni...aztán meg jön ez a lógós meglepi...én utálom..:(
2016. nov. 7. 14:26
11/14 anonim válasza:
A mellkisebbítést is sürgősen verdd ki a fejedből :)
12/14 anonim válasza:
Nekem mucicijeim vannak, es a pasik imadjak! Azt is lehet ugyanugy osszemarkolni , habar kinek milyen... a bimboid lefele neznek, az nekem nem jon be, de a merettel nincs gond.
13/14 anonim válasza:
A bimboid nem szepek, de ha ennyire idegesit menj el orvoshoz o tudja mit kell csinalni veluk :)
14/14 Orfeus válasza:
Tyú, mit nem adnék... :D
Ezt neked kell eldönteni, ha fáj a hátad, és nagy teher, akkor kisebbítés.
Ha úgy érzed hogy nem, akkor szerintem találsz bőven olyat aki a nagy ciciket szereti, ő eljátszik majd vele. Nem a lógással fog foglalkozni, mert ekkora mell alap h lóg. A csoda az lenne ha megállna.
Amíg gyereked nem lesz, addig ne műttesd meg magad. Ha most ekkora a cicid, akkor szerintem utána fog kelleni, mert akkor nagyon fog lógni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!