Kinek van szilikon melle? Lenne par kerdesem
Figyelt kérdés
1. Tegnap mutottek meg. Nagyon fajnak es amikor mozgok igy buborekol vagy nem is tudom. Csupa kemeny. De azt mondtak mev tagulni fog a bor , 375 cc van benne de kicsinek latom meg... egyedul furdeni se tudok ugy faj..meddig tart ez a fajdalom ? Furdes kozben levehetem a melltartot? Vagy a kotozest?2016. okt. 4. 23:38
1/10 anonim válasza:
Szia! Ezen a fórumon MINDEN kérdésedre választ adnak a lányok!
2/10 anonim válasza:
Ezek mind olyan kérdések,amit az orvostól kéne megkérdezi.
Azt javaslom,hogy inkább vele beszélj erről,és ha szükségesnek gondolja iktassatok be egy kontroll vizsgálatot.
3/10 anonim válasza:
Mi az hogy fáj?
Nem kaptal fajdalomcsillapitot?
akkor h fajhat?nem mondta az orvos h szedd?
4/10 A kérdező kommentje:
Aki nem esett ilyen muteten at az meg se szolaljon. De szedem !!!!
2016. okt. 5. 14:29
5/10 mikeXxX válasza:
2 hétig fájni fog bár férfi vagyok de átesett pár ismerős rajta !
6/10 A kérdező kommentje:
Igen tudom mar paran mondtak ezt hogy 2 hetig. Koszi az ertelmes valaszt
2016. okt. 6. 09:07
7/10 anonim válasza:
Nekem is volt műtetem, de mivel szedtem a gyógyszert napi 3 szor, egyatalan nem éreztem semmit.
8/10 anonim válasza:
Nekem 3 napig fájt elviselhetetlenül, utána már jobb volt. Kötést inkább ne bántsd, tusold a többit, de ezt a dokinak mondania kellett volna.
9/10 anonim válasza:
És a méret majd kialakul, ahhoz idő kell. Néha nagynak tűnik, néha kicsinek, és utána beáll.
10/10 anonim válasza:
Döbbenet, hogy milyen felkészületlenül mentél egy ilyen komoly műtétre, és az is, hogy a sebész nem világosított fel arról, mit szabad és mit nem...
Mondom ezt úgy, hogy nekem is volt ilyen műtétem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!