Dr. Rezek Öddön-ről, szeretnék érdeklődni, Orrplasztika kapcsán, azoktól az emberektől akiket Dr. Rezek Úr műtött? Megélt tapasztalatokat, őszinte véleményt, illetve felépüléseiteket kezdetektől-végéig? Szívesen fogadok.
Remélem, jól fogok dönteni, hogy őt választom, választottam megérzésem szerint.
Jártam pár plasztika sebésznél ill. 5-nél, mert a lehető legjobbat akarom magamnak választani. "Azt akit később sohase bánok meg, hogy őt választottam"
A végére járva, két sebészt jelöltem meg, "Dr. Rezek Ödönt és Dr. Kárász Tamást"
-kettőjük között, igen nehéz dönteni, de végül Dr. Rezeknèl döntöttem!
Mindkettő szimpatikus volt konzin, de a szívem Rezek-hez húz valamiért..
Minden információt örömmel fogadok.
Szia, Kérdező!
Be tudnál számolni, hogy az évek elteltével hogyan alakult az orrod, most milyen állapotban van, esetleg annyira nem lett szép a végeredmény, hogy újra meg kellett műttetni? Nagyon kíváncsi vagyok, én is orrműtét előtt állok, Rezek doktor urat szeretném választani, de kicsit elbizonytalanítottál a kérdéseddel.
Előre is köszi a segítséget! (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!