Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Lehet szepre kissebiteni a...

Lehet szepre kissebiteni a mellet?

Figyelt kérdés

A felesegem szült mar het eve , a melleibe voltam szerelmes olyan gyönyörüek voltak"kerek,hegyes es nem nagy"(ugyanis utalom a nagy melleket)most nagy es logos egyszerüen mar azt se kivanom hogy levegye a melltartot,mert nemtetszik.

-ha lehet akkor hogyan es mennyibe kerülhet a mütet ?

-milyenek az utohatasai ugyertve hogy faj-e neki ha megfogom...stb???

2010. ápr. 12. 19:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Telefonon kérdezd meg.

2010. ápr. 12. 19:29
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

hegyes valószínűleg már sosem lesz, de az eredeti alakhoz nagyon hasonlóra és a körülményekhez képest feszesre meg tudja csinálni jó plasztikai sebész. ha extra nagy a melle (G kosár felett) TB finanszírozza a műtétet. amennyiben nem, állami kórházban 220-230 ezer ft körüli, magánkórházban 400-450 ezer ft körüli árakkal ajánlatos számolni.

arra számíts, hogy mivel egy T-alakú bemetszés segítségével vágják ki a felesleges bőrt ill. távolítják el a mirigyállomány egy részét, maradnak hegek. ezek egy év elteltével, ha optimális a sebgyógyulás, fehér, vékony vonallá válnak. ha komplikáció adódik, elhalhat a mellbimbója, vagy rosszul hegesednek a varratok és esztétikailag nem lesz olyan szép, plusz korrekciós műtétet is kell végezni. a sebfájdalom nem erős, műtét után két héttel vissza lehet térni a munkába. a mell érzékenysége változhat (egyes esetekben érzéketlenné is válhat), de ez többnyire átmeneti, és 2-3 hónap elteltével normalizálódik.

ha az elsődleges szempont, hogy a mell melltartó nélkül is szép formát mutasson, jelentős javulást lehet elérni. csodát nem kell várni és felesleges is, az eredeti állapotot nem tudják visszaállítani.

2010. ápr. 12. 19:38
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Az első vagyok.Bár linkeltem Neked helyeket,de felháborít,hogy azt várod el,egy szült és szoptatott nőtől,hogy manökenalakja legyen,mint lánykorában.Tudod semmi nincs ingyen.Egy gyerek teljesen tönkreteszi a nő alakját,2 meg mégjobban.Igazságtalan a világ.A férfiak 40 éves korukra néznek ki a legjobban.A nőnek is akkorra kéne.De valahogy ez nem így van.És ne gyere a celebekkel,akik havonta milliókat költenek arra,hogy úgy nézzenek ki,ahogy.
2010. ápr. 12. 19:46
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem is elkeserít a kérdés... Nem háborít fel, de rosszul érzem magam miatta, mert én is szeretnék gyereket, és nekem még mostsem olyan szépek a melleim, hát mi lesz szülés és szoptatás után... Nem elég, hogy életet adok egy apró lénynek, 9 hónapig mindenféle drasztikus dolgokon megy keresztül a testem, és a végén még a férjem is undorodni fog tőlem, pedig ez a természet rendje. Hát elkeseredtem, de rendesen.
2010. ápr. 12. 20:52
 5/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a valaszokat
2010. ápr. 12. 20:56
 6/13 anonim ***** válasza:

20:52-nek:

ez nem törvényszerű. persze, nyilván minden férfi (és nő) alapjáraton kívánatosabbnak tart egy feszes, fiatal, vonzó testet. aki mást mond, az hazudik. viszont nemcsak egyféle spektruma létezik a kapcsolatoknak, sőt. én évekig szenvedtem a mellem formájával és méretével, aztán jött valaki, aki leszarta a sirámaim, és minden szeretkezéskor körbepuszilgatta. akkor meg már nem elkeseredettségemben bőgtem, hanem azon, hogy lehet, hogy valaki ennyire szereti a nagy és csúnya melleimet. aztán rájöttem, hogy nem a melleimbe szerelmes, hanem belém. meg kell találni a megfelelő embert. valóban nem könnyű, de nem lehetetlen. ne félj a szüléstől, sem a következményeitől. egyrészt ha _téged_ bántani fog, hogy esztétikailag nem olyan a tested, mint volt, azon lehet majd javítani. akár plasztikai műtéttel. olyan társ viszont, akinek te vagy fontos, sosem fog ilyesmiért szólni, legfeljebb támogat egy műtétben, ha úgy döntesz, hogy neked szükséged van arra, hogy újra teljes életét tudj élni.

én sokáig lenéztem azokat a férfiakat, akik így vagy úgy, de megalázták a nőket azzal, hogy elhidegültek a testi változások miatt. aztán rájöttem, hogy nekem nem tisztem más életét, vonzalmát felülbírálni, valószínűleg ott már nemcsak a testi vonzódással volt gond, sokkal inkább az érzelmekkel. azért írtam le a kérdezőnek mindenféle személyes kommentár nélkül (holott voltak/vannak ellenérzéseim) azt, amit tudtam mellkisebbítésről, mert nem látok bele az életébe, nem tudom miért alakultak úgy a dolgok, ahogy, és őszintén szólva különösebben nem is érdekel. senki nem tartozik felelősséggel a másik életének alakulásáért.

2010. ápr. 12. 21:16
 7/13 anonim ***** válasza:

Értelek és köszönöm! Jó látni, hogy valaki még tud hinni ebben a dologban, ilyen körülmények között is.

Akkor már csak az a feladatom, hogy megtaláljam magamnak azt az embert akiről beszéltél. :)

2010. ápr. 12. 21:19
 8/13 anonim ***** válasza:
Engem is kissé felháborit a hozzáállásod. Nekem lánykoromban a legkisebb melltartó is majdnem nagy volt, és két gyerek után, és persze pár kilóval többen 95-ős melltartóm, van ami ugye elég nagynak számit, és persze nem is olyan feszesek a melleim. De eszembe sem jutna csak ezért kés alá feküdni. Ha nem tetszik igy a páromnak, akkor nem is szeret igazán. Ő sem úgy néz ki, mint megismerkedésünk idején, de én igy is szeretem.
2010. ápr. 17. 18:59
 9/13 anonim válasza:
0%
Inkább dícsérendő, hogy szeretné a feleségét formába hozni,plasztikai sebészt és nem más,számára tökelétes mellű nőket keresgél a neten. Én másfél éve szültem, és annyira nem vészes a mellem, a páromat nem kifejezetten zavarja, de engem igen. És én is megfogom csináltatni, mert így nem maradok.Állítólag nagy fájdalmak vannak a műtét után,de nekem megérne ennyit.
2010. ápr. 18. 12:06
 10/13 anonim válasza:
én 6 hónapja szültem, előtte se volt (szerintem) túl szép mellem, bár panasz még senkitől nem jött, most kissé megereszkedett, bár a férjemnek tetszik most is és régen is ő igy is szeret, persze én nem vagyok megelégedve a mellemmel de nincs bátorságom a műtétre és pénzem se:-( mivel a férjemnek igy is tetszik, igy marad,de persze aki nem tudja igy elfogadni magát, hajrá! Persze egy nőben ne csak a mellét szeresse a férfi!
2010. ápr. 28. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!