Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Ha kb 80 D-s mellet szeretnék...

Ha kb 80 D-s mellet szeretnék a mostani 80 B helyett, mennyibe fog kerülni a műtét?

Figyelt kérdés
Függ az implantátum méretétől az ár?A két implantátum összesen mennyibe kerül?...Átlag árat szeretnék tudni, mert mindenhol mást írnak...Az igaz ha állami kórházban csináltatom nem magánklinikán akkor olcsóbb?Államiban kijövök fél millából?
2011. jan. 25. 13:09
 1/7 Fülünyúl ***** válasza:
38%

Államilag finanszírozott kórházakban csak különleges esetekben csinálnak plasztikai műtéteket, amelyeknek valamilyen előzménye van, pl. baleset. Szépészeti beavatkozást ugyanannyiért nyomnak mint bármely más plasztikai sebészeten.

Fél millából kb. a két zacskó jön ki, abban még nincs benne a műtét, anaesthesiológia, vizsgálatok, lábadozás, kórházi ellátás stb. Cakkpakk olyan 700ezer-1millió kell hozzá alaphangon. Plusz az is árnövelő ha nem csak zacskót akarsz berakatni de mondjuk felvarrás, vagy bimbóudvar kisebbítést stb.

Másrészről a műtött mellek zöme nem lesz szép. Látszani fog hogy zacskóscsöcs, akárki akármit mond. Másik, hogy egy idő után hajlamosak a zacsik elmászkálni a helyükről és olyan béna aszimetrikusságot okoznak hogy aki meglát röhögőgörcsöt kap.

2011. jan. 25. 16:12
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Minek?

a 80B-s tökéletes, a nagy csöcs kövérít és csúnya. én 75B-s vagyok, de néha inkább csak 75A-st szeretnék.

2011. jan. 25. 18:21
 3/7 anonim ***** válasza:
minek neked műcsöcs?
2011. jan. 25. 19:31
 4/7 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem felesleges megcsináltatni a melled.:)

Elrettentő példának:

[link]

[link]

[link]

[link]

Ezek a sztárok nem pár száz ezer forintért csináltatták meg a mellüket, és nem no name-es orvossal;)

2011. jan. 25. 20:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
államiban én 5-600-ról hallottam, de ez is nagyon eltérő....egyébként lehet h a doki csak az egy kosarat javasolja, én ezt hallottam
2011. jan. 30. 13:54
 6/7 anonim ***** válasza:

80B-ből 80D-s mellet pont annyiért csinálnak mint 80AA-ból 80D-t. Az implantátum 500cc-ig egy árban van

Államiban 600 ezer körül , magánklinikán 750-től a csillagos ég

2011. febr. 3. 19:53
 7/7 anonim válasza:
hülyeség
2011. febr. 14. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!