Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Hány éves kortol és mennyibe...

Hány éves kortol és mennyibe kerülne egy mellkisebbitő mütét Magyarországon?

Figyelt kérdés
2016. máj. 21. 21:09
 1/8 opened paradise ***** válasza:

Ez plasztikai műtét,úgyhogy ha nem bizonyítható,hogy egészségügyi problémákat okoz,szerintem 18 felett.

Megkérdezhetem miért szeretnéd?

2016. máj. 21. 21:44
 2/8 A kérdező kommentje:
tul nagyoknak tartom, nem erzem jol magam a boromben..
2016. máj. 22. 19:09
 3/8 opened paradise ***** válasza:

Ezt neked kell tudni,de ha nem olyan orbitálisan nagyok,hogy gerinc és nyak problémákat okozzanak,akkor csak egy plusz veszélyes beavatkozás. Ráadásul utána nem olyan biztos,hogy annyira szimetrikusak lesznek. Nem lebeszélni akarlak!:D

Csak leírtam.

2016. máj. 22. 23:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Nemtudom hányéves kortól, de ingyenes. Egészségügyi célból szolgáló műtét. De gondolom sok kritérum van ( kor, melltérfogat, stb)
2016. máj. 22. 23:54
 5/8 anonim válasza:

Szerintem orvos fizikai (pl gerinc problémák), vagy pszichológus mentális ürüggyel ad ki papírt és úgy tb-ből megy.

Csak példaképpen mondom, hogy a transzik már korai tini korukban operáltathatják magukat és az sokkal komolyabb beavatkozás. Szóval ha van rá orvos által megerősített indok, akkor szerintem megcsinálják akárhány éves vagy. (Bár gondolom nem 11 vagy ha már nagyok a melleid:D)

2016. máj. 23. 11:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Itt már áll a mentális probléma, úgy hogy hadd jöjjön az a kés...
2016. máj. 25. 07:13
 7/8 anonim válasza:

Egy barátnőm gerincproblémák miatt kisebbíttette a mellét, (így lett extra orbitális hatalmas mellekből csak sima nagy), viszont nagyon csúnya lett neki, egyrészt a hegek is látszanak, és az egyik mellén a mellbimbó nagyon-nagyon oldalra került. csak akkor csináld, ha nagy baj van.

Nem tudom, milyen a testalkatod, de ha nem vagy csont-és -bőr, hanem olyan normális husis, vagy talán teltebb, akkor egy jó fogyástól is jól észrevehetően kisebbek lesznek a melleid. Ha étrend vagy edzés segítség kell, írj privátban!

2016. máj. 26. 10:43
 8/8 anonim ***** válasza:

18 éves kortól, de Javasolt a gyerekek után, ha már nem szeretnél szoptatni. Ugyanis a kissebbítő beavatkozás sokkal rizikósabb az emlők funkcionalitása szempontjából.

Miért nem csinálsz róluk 1 képet szemből, egyet oldalról? Valószínűleg "csak" testkép zavarod van, illetve bizonyos testalkatokhoz nagyon rosszul mutat a kicsi mell.

(Ez a weblap név nélküli, többek közt az ilyen problémák részletes tárgyalására jött létre!)

2016. jún. 6. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!