Magyarországon ki a legjobb plasztikai sebész ajakfeltöltés terén?
Olyan orvost keresnék, aki tényleg érti, amit csinál, nem egyszerre egy helyre nyomja bele a töltőanyagot az ajkakba; ez eredményezi azt a tipikus kacsaszájat. Olyan orvosra gondolok, mint pl. a londoni Le Beau Ideal egyik vezető sebésze, Dr. Esho és a hozzá hasonló szakemberek, akik ilyenből:
... képesek ilyet csinálni:
(Ez ugyanaz a csaj, mielőtt bárki kötözködne.)
A válaszokat előre is köszönöm, saját tapasztalatokra is kíváncsi vagyok! :)
ilyen nincs h legjobb.
attól függ kit mennyire kapnak fel, én pl nem fogok 100 ezrekkel többet fizetni vkinek csak mert "neve van.
akinek meg vékony a szája eleve, sztem elbsszák, mert kacsa lesz. nekem alapból vastag igy lett rátöltve egy pici, és nem lett kacsa.
Én sok orvosnál voltam már, mindig hyaluronsavval töltötték természetesen, nagyjából 8-10 szájfeltöltésem már volt, mivel alapból rettenetesen pici, feltöltve meg szép, dús és TERMÉSZETES:)
Privátban szívesen leírom, hogy kikhez NE menj és miért, továbbá leírom a különböző kötésű hyluronokról is mit lehet tudni, mert az sem mindegy, de például akit én is ajánlok az a Faludi, nemsokára megyek is hozzá:)
Azt tudom, hogy kihez ne menj.
Boros Lászlót messzire kerüld el!
Egy kontár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!