Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Megmüttessem vagy ne? +18...

Megmüttessem vagy ne? +18 (képpel)

Figyelt kérdés

Alkatomnak "köszönhetöen" (az idézöjel igen erös...) elég hízékony vagyok csípötöl lefelé.

Sportolok rendszeresen, egészségesen étkezem, de ezek arányaiban semmin nem változtattak.

Szabatnom kell a nadrágaimat, az utcán mindenki a hátsómat bámulja.

Tudom, hogy ez egy idöben divat is volt, de én inkább a hátrányait érzem.

A jutalékomból már egy ideje félreteszek a zsírleszívásra. Szerintetek belemenjek?

Van itt olyan, akinek már volt? Megbánta vagy könnyebb lett az élete ettöl?

Sokan kifejezetten szexisnek találják, de én a sport meg a diéta mellett is folyton kövérnek érzem magam...

Azért sem tudok dönteni, mert ez elég látványos, drasztikus változás lenne és van olyan barátnöm, aki szerint "az egyetlen szexepilemtöl válnék meg" a mütéttel, mert mellem kb semmi. :D

Létezik olyan spéci edzésterv vagy fogyasztó kezelés, amivel arányosabbá tehetném a testemet?

[link]

2016. máj. 10. 17:56
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

baa***ki...csereljunk! :D

adom en a 97 centis seggemet ezert ! :)) en orulnek ha ilyen hatsom lenne...

2016. júl. 14. 10:54
 22/26 anonim ***** válasza:

amugy hany centi a kormerete? ha megkerdezhetem.

istenem...nagyon tetszik ! :))

2016. júl. 14. 10:56
 23/26 anonim ***** válasza:

Nagyon csinos vagy.

Gyönyörű homokóra alakod van, nehogy sebészkés alá feküdj!

A NŐ a zsírpárnácskáitól nő, abban vannak a női hormonok, ez kell a menzeszhez, mindenhez.

2016. júl. 25. 07:50
 24/26 anonim válasza:
bőven jó
2016. aug. 4. 10:48
 25/26 anonim ***** válasza:
Valahogy meg tudom nézni én is? Ilyen kommentek után nagyon kíváncsi lettem, hogy milyen lehet :) Kérdező, el tudod küldeni újra? :D
2017. szept. 2. 18:26
 26/26 anonim ***** válasza:
Vissza tudod rakni a kepet?lattam par eve es bele egett az agyamba!krva jo segged van!!!
2023. jún. 4. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!