Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Lányok! Van itt olyan, aki...

Lányok! Van itt olyan, aki nem érzi magát szépnek, csak a plasztikában látja az utolsó esélyét?

Figyelt kérdés
Mit változtatnátok meg magatokon? Légyszi írjatok kort.

2016. máj. 8. 18:35
 1/6 anonim ***** válasza:

Mellnagyobbítást szeretnék majd. Nem hatalmas playboy nyuszisat, csak hogy nekem megfeleljen. Minden mással elégedett vagyok magamon.

Bár, eddig minden barátom imádta a melleimet, szóval ezt még átgondolom párszor.

21/L

2016. máj. 8. 18:46
 2/6 anonim ***** válasza:

nagyon sok anyajegy van az arcomon, azokat tüntetném el.

20l

2016. máj. 8. 21:00
 3/6 anonim válasza:

Az én nevem Gregor Samsa - szerintem ez sokat elárul rólam és a külsőmről is.

Tehát, egyáltalán nem érzem magam szépnek, de nem mennék plasztikai műtétre. Nem tudom, miért, egyszerűen csak nem. Nem akarnék másik arcot, másik testet, mert az nem én lennék - ami viszont érdekes, hogy semmit nem szeretek magamban, szóval nem is tudom, miért lenne baj, ha legalább kívülről más lennék.

Szóval én egy az egyben egy nagy ellentmondás vagyok XD

18/L

2016. máj. 9. 15:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom nem hiszem hogy rávenném magam egy plasztikai műtétre, csak a spekuláció kedvéért játszom el a gondolattal. Eleve alapjáraton nem tartom magam csúnyának, sokan pedig szépnek tartanak. Érdekesség, hogy egy csomó dolog eleve nekem természetesen olyan, amit mások plasztikáztatni akarnak: vastagok az ajkaim, pisze az orrom, nagyobb méretű a mellem, kerek a fenekem, nagyon dús a hajam. Igazából talán egy kicsit a hasamból szednék le, meg ( bár tudom hogy ilyen nem létezik ) a bokámat vékonyítanám, mert nem azt mondom hogy taszítóak, de mondjuk ki: nem igazán kecsesek a lábaim.
2016. máj. 9. 20:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Ja és 18L 4-es voltam.
2016. máj. 9. 20:14
 6/6 anonim ***** válasza:

Távolról sem vagyok tökéletes. Tele vagyok külső hibákkal. De a mellemmel nem tudtam kibékülni. Azt egy sebészre bíztam. Életem legjobb döntése volt :)

A többi hibámmal már együtt tudok élni anélkül, hogy komoly lelki gondot okozna.

2016. máj. 22. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!