Lányok! Van itt olyan, aki nem érzi magát szépnek, csak a plasztikában látja az utolsó esélyét?
Mellnagyobbítást szeretnék majd. Nem hatalmas playboy nyuszisat, csak hogy nekem megfeleljen. Minden mással elégedett vagyok magamon.
Bár, eddig minden barátom imádta a melleimet, szóval ezt még átgondolom párszor.
21/L
nagyon sok anyajegy van az arcomon, azokat tüntetném el.
20l
Az én nevem Gregor Samsa - szerintem ez sokat elárul rólam és a külsőmről is.
Tehát, egyáltalán nem érzem magam szépnek, de nem mennék plasztikai műtétre. Nem tudom, miért, egyszerűen csak nem. Nem akarnék másik arcot, másik testet, mert az nem én lennék - ami viszont érdekes, hogy semmit nem szeretek magamban, szóval nem is tudom, miért lenne baj, ha legalább kívülről más lennék.
Szóval én egy az egyben egy nagy ellentmondás vagyok XD
18/L
Távolról sem vagyok tökéletes. Tele vagyok külső hibákkal. De a mellemmel nem tudtam kibékülni. Azt egy sebészre bíztam. Életem legjobb döntése volt :)
A többi hibámmal már együtt tudok élni anélkül, hogy komoly lelki gondot okozna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!