Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Van még esély arra hogy 21...

Van még esély arra hogy 21 évesen még nőjön valamit is a mellem?

Figyelt kérdés
most vagyok 21 éves és 70/A-s melltartó is nagy rám.
2010. ápr. 7. 14:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A "szülés után változik"-kal egyetértek. Csak azt hiszem sajna a nők többségének nem megnő hanem még az is elmúlik ami volt
2010. ápr. 8. 06:39
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem is nőtt szülés után, és formás is lett. Mondjuk szoptatni sajna nem tudtam, semmi tejem nem volt.Lehet azért maradt formás.Terhesség idején még változhat sok minden.
2010. ápr. 8. 10:25
 13/16 A kérdező kommentje:

első válaszoló légyszi kopj le nem vagyok kíváncsi a rossz megjegyzéseidre.

egyébként ismerek olyat akinek szülés után még jobban összement az akkor is kicsi melle és most még kisebb lett...

tehát én ebben valahogy nem tudok hinni.

2010. ápr. 8. 13:36
 14/16 anonim válasza:
100%

ez az elsö válaszoló egy önelégült barom lehet! mit képzelsz te magadról hogy ilyet irsz másnak! ásd el magad jó mélyre! azért kiváncsi lennék te hogy nézel ki!!!!!!vag

y esetleg neked nagyok a melleid és ezen kívül meg egy bányarém vagy!te vagy agyilag kb 13 éves szinten! remélem pont a te szádat fogja minden pasi jó megszopatni te kis cafka!nézz a tükörbe mekkora önelégült szajha vagy!

2010. ápr. 12. 13:23
 15/16 anonim válasza:
Természetesen nem igazán. Ha radikális megoldást akarsz, szerválj valami magas hormontartalmú fogamzásgátlót, bár ez nem minden szempontból egészséges. Másik lehetőség(sokkal gyengébb) lehet a szójafehérje, de mondjuk ez az emberekre különbözőképpen hat.
2010. ápr. 15. 17:49
 16/16 anonim válasza:

Én a magam részéről jobban szeretem azokat a lányokat akiknek nem túl nagy a mellük, és mondjuk elfér a kezemben :)

Persze az sem jó ha túl picike, de egy 70/a az tökéletes. :)

22/F

2010. jún. 21. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!