Mellműtétet hány éves kortól végeznek? 17 éves korban megcsinálják?
Nagyon szeretném megcsináltatni.. Nemrég szültem és nagyon lógósak lettek, nagyon nem szép.. Volt már valaki ilyen helyzetekben? Minnél hamarabb szeretném :)
Köszi a válaszokat!
Kedves Kérdező!
Azt így a távolból nem tudhatjuk, hogy milyen vagy - de azt elmondom, milyennek látszol
17 évesen szültél - lehet, hogy nem arról van szó, hogy felelőtlenül szexeltél, de ezt mi nem tudhatjuk
nem sokat szoptattál - nemrész szültél, de már nem szoptatsz. lehet, hogy nem lustaságból, de mi ezt nem tudhatjuk
a legnagyobb bajod, hogy lóg a melled
hát lehet, hogy törődő anya vagy, de nem tűnsz annak
egy törődő anya nem a melle formájával foglalkozik egy csecsemő mellett, mert pl.
mit csinálsz a műtét után? hogy emeled fel a gyereket hetekig? (sehogy)
Én biztosan nem mondtam, hogy cigány vagy. Vannak cigány barátaim is, rendesek, normálisak. Szóval rasszista nem vagyok. Csak arra próbáltam utalni, hogy én 30 éves koromig nem mertem gyereket vállalni, mert előbb legyen saját lakásom, rendes munkahelyem (a páromnak is) mire jöhet a gyerek. Van hova jönnie, van elég pénzem a gyerekre is és magunkra is. És anya is elég képzett ahhoz, hogy gyereknevelés után ne az út mellett sepregessen, hanem rendes munkát tudjon végezni, nem kevés pénzért, akár a régi munkahelyén is (mert talán volt olyan képzett és jó a szakmájában, hogy visszavárják). Szerintem az anyagi biztonság kell előbb, mert persze a szeretet a legfontosabb, de szeretetből nem adnak fejlesztő játékokat, szeretetből nem íratod be arra a fizetős szakkörre, amit szeretne csinálni, stb.
De ahogy egy börtönre ítélt ismeretlen mondta nekem a folyosón: "A lényeg, hogy életben tartsd." hát, ez is egy hozzáállás :D
Szerintem ez kamu kérdés.
Ha nem akkor, akkor pedig nagyon felelőtlen vagy a barátoddal együtt. Ne haragudj de erre nincs pozitív véleményem. 17 évesen nem lehetsz egy érett anya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!