Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mennyire kockázatos az ilyen...

Mennyire kockázatos az ilyen műtét?

Figyelt kérdés

És mennyibe kerülhet?

Ha valaki nem elégedett az arcával pl az áll résszel.Elég kiálló és hosszúkás az állam,nekem nem tetszik,régen piszkáltak is vele,bár ez engem nem érdekelt,de nekem se tetszik így.Bárcsak normális arcom lehetne!Tehát csak az államat szeretném műttetni (egyenlőre),meg a fülem,de az nem olyan kockázatos műtétnek számít.

2016. jan. 21. 09:48
 1/1 anonim válasza:

Nagyon rövid angol nyelvű kereséssel azt találtam, hogy olyan $8,000-$12,000 között van egy állkicsinyítő műtét. Persze ezek USA árak. A kockázatokról nem találtam infót. Nem tudom, hogy léteznek-e az átlagos műtéti kockázaton túliak.

[link]

2016. jan. 26. 05:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!