Cukorbetegnél mennyire kockázatos egy mellnagyobbító műtét?
Figyelt kérdés
Anyukám 20 éve cukorbeteg, de nagyon szeretne nagyobb melleket, mert neki tényleg kicsi! Mennyire kockázatos nála ilyen műtét? Egyáltalán elvállalják e? Mit gondoltok, érdemes rá gyűjteni vagy felejtsük el?2009. szept. 16. 08:49
1/4 anonim válasza:
Miért nem kerestek fel egy plasztikai sebészt, ő biztosan megmondaná, hogy bárki elvállalná-e a műtétet. Nem írtad, hogy milyen magas a mamád vércukorszintje, de azt biztosan tudjátok, hogy bármely műtét rizikós egy cukorbetegnek a seb gyógyulása miatt. A mellműtét nagyon komoly és vérzékeny, nagyThusszú sebeket "eredményező" beavatkozás. Biztos vagyok abban, hogy kevés sebész vállalná. Miért nem segítesz a mamádnak abban, hogy fogadja el magát olyannak, amilyen. Lehet kapni "ügyes" melltartókat, mellemelőket, amelyek a kicsiből is szépet produkálnak. Szerintem azt a pénzt, amit erre gyűjtene költse hasznosabb dologra. Biztosan szép az anyukád, dicsérd sokszor,hogy milyen csinos, elegáns, és ne kelljen műcici, mert veszélyes és idősebb korára csak problémát fog okozni. Légy ügyes diplomata!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Én is mondtam már neki, hogy aki szereti az úgy szereti ahogy van! És tényleg nagyon szép az anyukám, bármelyik huszonévest lepipálja! Én 20 vagyok és sokszor amikor anyával megyünk vásárolni azt hiszik, hogy a nővérem! Csak ő nem érzi így jól magát! Inzulinos cukorbeteg, a hasnyálmirigye egyáltalán nem működik már 20 éve! Még egyszer köszi a választ!
2009. szept. 16. 11:09
3/4 anonim válasza:
én is cukros vagyok :) :S
hát igen, szerintem a seb gyógyulása miatt lenne rizikós a műtét, mert nagyon lassan gyógyulnak a cukrosok sebei :S
4/4 anonim válasza:
a cukrosoknak minden mütét 2x olyan veszélyes mert jobban vérzik a seb a mütét közben és lassabb a gyógyulási idő is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!