Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Volt már nektek ilyen "beavatk...

Volt már nektek ilyen "beavatkozásotok"?

Figyelt kérdés

Ma voltam bőrgyógyásznál,és le szeretném szedetetni az arcomon lévő anyajegyet. 4mm-es és nagyon kicsit kidudorodik. Holnap kell felhínvi a plasztikai sebészt,hogy adjon időpontot.

Elvileg ha minden jól megy,akkor szünetbe meglesz a "beavatkozás"

Azt tudom,hogy érzéstelenítik,de nem fáj a szúrás ?

Szerintetek mennyi idő mire leszedi?

Valakinek tapasztalat?

16/L

Köszönöm előre a válaszokat!

2010. márc. 25. 18:51
 1/5 anonim válasza:

Én sima sebészeten szedettem le kettőt, egyik a hátamon volt, a másik a fülem előtt. Nem nagy dolog, én is rosszabbra számítottam. Az érzéstelenítés kicsit kellemetlen, de túlélhető. Az egész megvan kb. 5 perc alatt.

Bár a nyoma nekem azóta se nagyon javul. :( (1 hónapja szedték le.) 17/L

2010. márc. 25. 19:45
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ!:)

Nekem a bőrgyógyász ajánlotta a plasztikai sebészt. De már vagy 2 éve leszeretném szedetni,csak nem álltam rá készen,de mostmár úgyérzem itt az ideje.. :)

Szerintem neked is hamar helyre fog jönni és nyoma se lesz :)

2010. márc. 25. 19:55
 3/5 anonim ***** válasza:
nekem a lábamról műtötték kb 1-2éve. a heg még mindig csúnya, és már nemis nagyon reménykedek, szóval gondold meg, de ha orvos javasolta akkor hajrá és csak nyugi, rutin műtét, nem fáj, túlélhető:D
2010. márc. 26. 20:21
 4/5 anonim ***** válasza:
nekem is van az arcomon egy 4-5mmes anyajegy és nekem is egy kicsit kidudorodik,és énis le akarom szedetni. de félek h a helye megmarad és nagyon csúnya lesz
2010. márc. 28. 15:21
 5/5 anonim ***** válasza:
előző vagyok : te nem félsz h ott marad a helye? vagy nekem az arcod nem látható részén van ?
2010. márc. 28. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!