Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » 20 éves vagyok, és mellfelvarr...

20 éves vagyok, és mellfelvarráson gondolkodom. Megerősítenétek vagy lebeszélnétek?

Figyelt kérdés

Szóval a helyzet az, hogy gének által lógósak a melleim. Nem olyan hűű de nagyon durván, de melltartó nélkül semmilyen ruhát/felsőt nem tudnék felvenni, mert ahoz viszont már nem elég feszes. Mondjuk sosem volt az, csak amikor növésben volt. Szóval most 75/C vagy D-s melltartót hordok. Sokan irigykednek rá, de csak a melltartó formálja szépre, amúgy nem az igazi. Eléggé gátlásos vagyok emiatt, és nem is mások miatt gondolkodom rajta, hanem magam miatt, hogy jól érezzem magam a bőrömben. Meg annyira szeretnék néha nyitott hátú felsőkben lenni, vagy csak simán melltartó nélkül lenni, de inkább nem csinálom mert kényelmetlenül érzem magam. Még a fürdőruhavásárlás is kész szenvedés, mert nem találok olyat ami szép lenne de tartana is.

A műtétről. Szóval csak felvarrásra gondoltam, szilinkont nem akarok, habár ilyenkor tanácsolják, mert kisebb lesz a mell. De nem érdekel, legyen kisebb, de szilikonmentes és feszes. Pénzem egyelőre nincs rá, így a kérdés elméleti, csak már végre el akarom dönteni, hogy egyszer majd megcsináltatom, vagy inkább nyugodjak bele, hogy olyan amilyen. Mit gondoltok? Tudom kellene kép is, de nem igazán szeretném mutogatni azt, amit amúgy mindenki előtt takargatok.

2010. márc. 12. 19:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Na mitörtént azóta?
2020. aug. 13. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!