Szerintetek tényleg szeret a barátom ha azt akarja hogy legyen műmellem, műkörmöm és póthajat vegyek?
Figyelt kérdés
barátom kitalálta hogyha lesz annyi pénze akar nekem nagy melleket csináltatni..elég rosszul esik h nem tetszem természetesen..körmömet meg leszedtem mert meguntam meg nem akartam, és rámszólt h menjek el körmöshöz neki ez alap dolog h nekem legyen..meg vegyek póthajat is magambak mert mennyire tetszik neki a hosszúhaj..és minden nap elmondja ezeket, tényleg ennyire maximalista vagy ennyire a műnők jönnek be neki? pedig szeret engem ezt a család barátok mind tudják és én is , de akkor miért mondja ezeket?:(:/2015. aug. 18. 21:58
21/25 anonim válasza:
Szakíts vele, minek erőlteted egy bunkóval a kapcsolatot? Csak a külseje miatt? Mert mást nincs benne szeretni ha ilyeneket csinál.
22/25 A kérdező kommentje:
Ezeket a dolgokat nem egyszerre mondta, de már szakítottunk, mert egyre jobban cseszeget azt akarja h nagy néger méretű fenekem legyen..nem normális!Jobban erzem magam nelkule,onbizalmam igaz levitte de helyrejon
2015. aug. 19. 20:14
23/25 anonim válasza:
Nagyon jóltetted, hogy szakítottál. Biztos vagyok benne, hogy egy nagyon szép lány vagy, és nem kell ilyen bunkókra pazarolnod magad.
24/25 anonim válasza:
ja, te kiakadsz, de gondolom a pasidtól azért elvárod hogy borotválkozzon, meg járjon gyúrni, stb. stb.
25/25 anonim válasza:
Ha szeretne nem akarna megváltoztatni és az elentéteddé tenni.Lehet,hogy szeret de nem 100%-ig. :( :( :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!