Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Szerintetek tényleg szeret a...

Szerintetek tényleg szeret a barátom ha azt akarja hogy legyen műmellem, műkörmöm és póthajat vegyek?

Figyelt kérdés
barátom kitalálta hogyha lesz annyi pénze akar nekem nagy melleket csináltatni..elég rosszul esik h nem tetszem természetesen..körmömet meg leszedtem mert meguntam meg nem akartam, és rámszólt h menjek el körmöshöz neki ez alap dolog h nekem legyen..meg vegyek póthajat is magambak mert mennyire tetszik neki a hosszúhaj..és minden nap elmondja ezeket, tényleg ennyire maximalista vagy ennyire a műnők jönnek be neki? pedig szeret engem ezt a család barátok mind tudják és én is , de akkor miért mondja ezeket?:(:/

2015. aug. 18. 21:58
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
19vagyok, hát csak ki akartam kérni a véleményeket hogy szerethet e valaki igazán valakit ha ilyeneket mond neki, mert én erzem h fáj amiket mond, de neki ez semmiség, es arra gondoltam lehet tulreagalom
2015. aug. 18. 22:21
 12/25 anonim válasza:
100%

Egyáltalán nem reagálod tul ezek minden nőnek rosszul esnének még akkor is ha valakire jogosan mondják hogy fogyj vagy valami

Ez nagyon gáz tőle...

Szerintem ha nem akarod elhagyni még ez miatt akkor csináld te is ugyan ezt szologass be neki hogy nem akarsz kicsit eljárni többet kondiba vag minek eszed meg a 6. Szelet pizzát is ilyenek..

2015. aug. 18. 22:33
 13/25 A kérdező kommentje:
én is visszavágok de arra már nemtud mitmondani csak h lefog fogyni ugyis, es utana megint engem piszkál szoval en nem is ertem mibaja :o
2015. aug. 18. 22:42
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Barátai elott akar villogni egy olyan nővel, akit belőled akar faragni. Csak a külsőségek számítanak nála, és az hogy mások azt lássák hogy egy ilyen (mű)nővel szaladgál. Egy ilyen mumellu, pothajas, szolis diszp.csa valószínű szoba sem állna vele, csak a hasonló agyonszolizott izomagyú pasikkal, azért akar ő belőled olyat csinálni.
2015. aug. 18. 22:42
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
És te még vele vagy??!
2015. aug. 19. 00:04
 16/25 A kérdező kommentje:
utolso elotti: huh ezt jol megmondtad, de ha jobban belegondolok tenyleg! hat eddig nem nagyon volt baratnoje, max par egyejszakas..:D utlso: ez elegendo ok a szakitasra? sztem kinevetne meg h ne hisztizzek
2015. aug. 19. 00:47
 17/25 anonim ***** válasza:
Nem Téged szeret, hanem az "álmait" -lépjél sürgősen! Aztán ha mégis, meg lehet beszélni... de csak egyenrangúan.
2015. aug. 19. 06:33
 18/25 anonim ***** válasza:
Szerintem elég ok ez a szakításra.
2015. aug. 19. 08:34
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez ugye csak kamu. Könyörgöm, mondd, hogy nem igaz! Rúgd ki. Ez a srác nem szeret téged. Semmi joga ilyeneket kérni tőled.
2015. aug. 19. 11:55
 20/25 anonim ***** válasza:
Mindenképp szakíts vele, nem szeret csak a tulajdonának tekint...Ne tűrd el ezt tovább.
2015. aug. 19. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!