Milyen típusú ill. méretűek lehetnek ezek az implantátumok?
Sziasztok!
Szerintetek milyen méretű ill. típusúak lehetnek ezek az implantátumok, amiket a hölgynek helyeztek be?
Jöv. hétre van időpontom konzultációra, szeretnék már úgy menni, hogy van valamilyen elképzelés méretről ill. típusról.
Hasonló a hölgy "kiindulópontja", mint az enyém, ezért is szeretnék érdeklődni, hátha valaki jártas mellplasztika téren :-)
Köszönöm szépen a hozzászólásaitokat. :)
Nekem is nagyon megtetszett, nem az a kerek, odarakott mű hatású, melltartóban pedig -szerintem- nincs mű hatása (ugye nem egy szál mellben járnék, kelnék :)) )
Egyébként október 13.án megyek konzultációra.
Szerintetek nem nézne megszállottnak az orvos, ha beállítanék ezzel a képpel, hogy na én "ezt" szeretném? :)
Tökéletes a végeredmény, vidd el ezt a képet!
Ilyen cickókkal nyugodtan járkálhatsz majd melltartó nélkül is!:)
Ez kicsi?? :O És én még aggódtam, hogy picikét nagy.. :)
Hát ha melltartó nélkül nem is, de sokkal magabiztosabban az tuti :)
Direkt olyan előtte-utána képeket nézegettem amin a hölgyek mellei hasonlítanak az enyéimre! Ezek a mellek (amik a képen szerepelnek) pedig mintha az enyémek lennének.. :( :)
A kerek azért jobb választás, mert az implantátum szimmetrikus, így ha valamiért elmozdulna - pontosabban fordulna - akkor jó eséllyel nem igényel beavatkozást.
A nem szimmetrikusakkal (csepp) a műtét során is jobban kell figyelni, később egy esetleges elmozdulás esetén újból műteni kell.
A kerek implantátumokat használják elsősorban, ezek kedvezőbb árúak is.
Nem vagyok plasztikai sebész, de a pár hónapja olvasottakból ezek megmaradtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!