Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Milyen típusú ill. méretűek...

Milyen típusú ill. méretűek lehetnek ezek az implantátumok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szerintetek milyen méretű ill. típusúak lehetnek ezek az implantátumok, amiket a hölgynek helyeztek be?

Jöv. hétre van időpontom konzultációra, szeretnék már úgy menni, hogy van valamilyen elképzelés méretről ill. típusról.

Hasonló a hölgy "kiindulópontja", mint az enyém, ezért is szeretnék érdeklődni, hátha valaki jártas mellplasztika téren :-)

2015. aug. 17. 13:26
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a hozzászólásaitokat. :)

Nekem is nagyon megtetszett, nem az a kerek, odarakott mű hatású, melltartóban pedig -szerintem- nincs mű hatása (ugye nem egy szál mellben járnék, kelnék :)) )

Egyébként október 13.án megyek konzultációra.

Szerintetek nem nézne megszállottnak az orvos, ha beállítanék ezzel a képpel, hogy na én "ezt" szeretném? :)

2015. szept. 4. 23:19
 12/17 A kérdező kommentje:
*nem lenne -ugye nem tudhatom.... :)
2015. szept. 4. 23:21
 13/17 anonim ***** válasza:
Ez 250 cm3. Kerek implantatum. Szerintem tul kicsi. De jo a formaja. A termeszetesseg nem erdekel.
2015. szept. 5. 23:29
 14/17 anonim ***** válasza:

Tökéletes a végeredmény, vidd el ezt a képet!

Ilyen cickókkal nyugodtan járkálhatsz majd melltartó nélkül is!:)

2015. szept. 6. 06:02
 15/17 anonim ***** válasza:
Majd az orvos eldönti,meg h egyatalan milyen a melled azt latni kell,és h mi fér bele..a csepp alakú implant drágább.
2015. szept. 6. 12:23
 16/17 A kérdező kommentje:

Ez kicsi?? :O És én még aggódtam, hogy picikét nagy.. :)

Hát ha melltartó nélkül nem is, de sokkal magabiztosabban az tuti :)

Direkt olyan előtte-utána képeket nézegettem amin a hölgyek mellei hasonlítanak az enyéimre! Ezek a mellek (amik a képen szerepelnek) pedig mintha az enyémek lennének.. :( :)

2015. szept. 8. 21:41
 17/17 anonim válasza:

A kerek azért jobb választás, mert az implantátum szimmetrikus, így ha valamiért elmozdulna - pontosabban fordulna - akkor jó eséllyel nem igényel beavatkozást.

A nem szimmetrikusakkal (csepp) a műtét során is jobban kell figyelni, később egy esetleges elmozdulás esetén újból műteni kell.

A kerek implantátumokat használják elsősorban, ezek kedvezőbb árúak is.

Nem vagyok plasztikai sebész, de a pár hónapja olvasottakból ezek megmaradtak.

2015. okt. 2. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!