Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az új Nike cipők mind kényelme...

Az új Nike cipők mind kényelmetlenek és gagyi méretűek?

Figyelt kérdés

Vettem egy ilyen cipőt: [link]

Előtte hordtam egy olyan Nike-ot, ami kibírt 3 évet. Természetesen olyat már nem gyártanak, pedig sima teremcipő... Na mindegy.

Vettem ezt az újat. Felpróbáltam, kényelmes volt. Rá 2 napra elkezdte törni a lábam, a kisujjam tiszta seb, a sarkam elkezdett kijárni. Pedig A MÉRET UGYANAZ. Most akkor mi van? Az újakat korcs lábú emberekre gyártják, vagy mi? Valakinek van valami tapasztalata? Mert ha mind ilyen, többet nem veszek ilyen sz*rt...

2013. máj. 14. 16:11
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem is 3 évig bírta az előzőm. most vettem több mint egy hónapja másikat, ami ugyanannyiba került, de nem bőr. Viszont kényelmes, remélem még sokáig megmarad. Szóval nem mind ilyen..:D

Nekem amúgy az tűnt fel, hogy egyre ocsmányabbakat gyártanak és alig találni valami értelmesen kinézőt, én a gyerek cipők között találtam olyat ami tetszett. A tied is egészen jól néz ki, csak cserébe töri a sarkad..:D

2013. máj. 14. 16:46
 2/8 anonim ***** válasza:
Meg a kislábujjad...:D
2013. máj. 14. 16:47
 3/8 A kérdező kommentje:

Hát remélem, azért 1-2 nap múlva alakul vagy valami...

Az ocsmányságuk az nekem is feltűnt :D De kb. minden cipőnél. Bemegyek egy boltba, és fogom a fejem...

2013. máj. 14. 22:55
 4/8 anonim ***** válasza:

Hát alakulhat, bátyámnak is alakult a Lonsdale cipőjével, néhány nap után jó lett..csak ott ki is szakadt a bélés, ahol törte a lábát...:D Mondjuk az neki a sarkánál volt.

És mostmár kényelmes is neki...:D

Amúgy nekem is volt olyan cipőm amit meg kellett szokni, de az nem törte sebesre a kislábujjamat..:D

2013. máj. 15. 09:05
 5/8 A kérdező kommentje:
Szerencsére tágult az anyag, szóval most már jobb :D Remélem még kicsit tágul, és akkor jó is lesz teljesen
2013. máj. 20. 19:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Vagy kiszakad... :D Na jó, nem.

Amúgy valamelyik nap nekem is elkezdte dörzsölni a kis lábujjamat, ha már azt írtam, hogy az enyém nem csinálja. De szerencsére abbahagyta.

2013. máj. 20. 20:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Na hogy van a lábad? :D
2013. máj. 22. 20:34
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát, meggyógyult szépen, a cipő meg kényelmesebb lett szerencsére :D
2013. máj. 23. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!