Az új Nike cipők mind kényelmetlenek és gagyi méretűek?
Vettem egy ilyen cipőt: [link]
Előtte hordtam egy olyan Nike-ot, ami kibírt 3 évet. Természetesen olyat már nem gyártanak, pedig sima teremcipő... Na mindegy.
Vettem ezt az újat. Felpróbáltam, kényelmes volt. Rá 2 napra elkezdte törni a lábam, a kisujjam tiszta seb, a sarkam elkezdett kijárni. Pedig A MÉRET UGYANAZ. Most akkor mi van? Az újakat korcs lábú emberekre gyártják, vagy mi? Valakinek van valami tapasztalata? Mert ha mind ilyen, többet nem veszek ilyen sz*rt...
Nekem is 3 évig bírta az előzőm. most vettem több mint egy hónapja másikat, ami ugyanannyiba került, de nem bőr. Viszont kényelmes, remélem még sokáig megmarad. Szóval nem mind ilyen..:D
Nekem amúgy az tűnt fel, hogy egyre ocsmányabbakat gyártanak és alig találni valami értelmesen kinézőt, én a gyerek cipők között találtam olyat ami tetszett. A tied is egészen jól néz ki, csak cserébe töri a sarkad..:D
Hát remélem, azért 1-2 nap múlva alakul vagy valami...
Az ocsmányságuk az nekem is feltűnt :D De kb. minden cipőnél. Bemegyek egy boltba, és fogom a fejem...
Hát alakulhat, bátyámnak is alakult a Lonsdale cipőjével, néhány nap után jó lett..csak ott ki is szakadt a bélés, ahol törte a lábát...:D Mondjuk az neki a sarkánál volt.
És mostmár kényelmes is neki...:D
Amúgy nekem is volt olyan cipőm amit meg kellett szokni, de az nem törte sebesre a kislábujjamat..:D
Vagy kiszakad... :D Na jó, nem.
Amúgy valamelyik nap nekem is elkezdte dörzsölni a kis lábujjamat, ha már azt írtam, hogy az enyém nem csinálja. De szerencsére abbahagyta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!