Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az oldalról? Eredetiek lehetnek vagy sem?

Figyelt kérdés
Www.Airmaxhungary.com

2013. máj. 13. 22:48
 1/1 mandoro válasza:

Szia,

én is világvásárló vagyok és általában mindent lecsekkolok az eladóról de most kivételesen lazábban kezeltem a vásárlást és rendeltem egy Nike cipőt.

MEG IS SZÍVTAM!

1 hónap után sűrű levélváltások közepette meg is jött a cipő! EGY TELJESEN MÁS TUTI HAMIS NIKE !!!! Írtam nekik, hogy ez meg mi és elkezdődött "a vevő lerázása procedúra": küldjek fotót a megérkezett cipőről, meg hogy mennyire sajnálják és mindennek a levelezésnek a végén jön a pofátlan ajánlatuk: fizessek még 60$-t és elküldik az általam rendelt eredeti cipőt meg ajándékot... Szerinted egy olyan cégnek fizetek még többet aki egyből egyet elcseszett? Vagyis 100%-os a megbízhatatlanságban! Megírtam nekik, hogy én vagyok a "károsult - becsapott - elégedetlen vevő" meg hogy milyen üzletpolitika az, hogy nem törekednek a vevő elégedettségére, és hogy ezek után még van pofájuk újból megkérni arra, hogy fizessek nekik... Szóval befürödtem de magamat okolhatom mert nem voltam elég elővigyázatos. Szóval beírtam a " [link] is és minden fórumon amin csak lehet megírom hogy milyen szélhámosak a www.airmaxhungary.com-on. TEDD TE IS LÉCCI, vagy legalábbis meséld el a történetemet. Ahogy segítségedre siettem evvel a levelemmel, te is óvd meg a többieket ettől a csaló oldaltól. Üdv. "inkább e-bay-en vásárolj ott feltüntetik az eladó kvalitását és érvényt szerezhetsz a jogaidnak a vásárlástól számított 30 napon belüli reklamáció bejelentéseddel"

2013. máj. 20. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!