Mit lehet tenni ilyen kicsi mellek ellen?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy fürdőruhát sem találok. Ami jó lenne, abban nincs merevítő, így nem adna semmi tartást, olyan lennék, mint egy gyerek. Ha meg olyat veszek, mint a többiek, ki se tölti, ha kihúzom magam, akkor is van ott luk...
Nagyon idegesít. Sokat nőtt az évek alatt, de még mindig nem kerekedik, szóval értitek, szinte csak állnak. Nagyon utálom őket. Már nem is fognak nőni? Mikortól lehet műttetni?
17/L
2015. júl. 9. 16:23
31/41 anonim válasza:
Na a 30-as által linkelt tényleg fantasztikus mell!
32/41 anonim válasza:
34/41 anonim válasza:
#32: Ez nem egy becsapós kérdés? :D
35/41 anonim válasza:
Valóban az, az összes szilikonos, de nem mindegyikről megállapítani :)
36/41 anonim válasza:
Én megcsináltattam. A-ból C/D -re. És aki nem tudja, hogy szilikon, az azt hiszi természetes. Az , hogy milyen a műmell formája ,elhelyezkedése, tapintása az eredeti is befolyásolja. Az enyém kicsi volt de kerek és feszes. Nem volt puha. Most sem az. A formája és a tapintása megmarad olyannak amilyen volt, csak nagyobb lett. És imádom. A párom is imádja pedig eleinte félt az ötlettől.
37/41 A kérdező kommentje:
Szerintem azokkal a mellekkel, amiken nem látszik, hogy szilikonos, semmi baj, ami viszont olyan, mint két labda és a kettő között egy kamionnyi hely van, csúnya és igénytelen benyomást kelt. De nagyon gondolkodom rajta, hogy bevállaljam-e a későbbiekben, ha nem leszek elégedett vele továbbra sem, mert sok komplikáció adódhat, és időközönként cseréltetni is kell, ami ugye nem olcsó mulatság.
2015. júl. 17. 13:09
38/41 anonim válasza:
Fog még nőni ne aggodj, nekem is ilyen problémáim voltak 17 évesen, 21 vagyok és nagyobb a mellem mint amilyet szerettem volna :))
39/41 anonim válasza:
32-es: a 3-as is szilikon? Messze az a legszebb, én természetesnek hittem volna. Ha ilyet is tudnak, akkor ezentúl támogatom a mellnagyobbítást:D Ilyen szilikon melleket minden lánynak (persze akinek nem jutott természetes nagy) :)
40/41 anonim válasza:
Nem baj ha kicsi. Húzz topszerű, vagy pánt nélküli verziót, az sexy egy kismellű lányon. És nem is ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!