Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mit lehet tenni ilyen kicsi...

Mit lehet tenni ilyen kicsi mellek ellen?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy fürdőruhát sem találok. Ami jó lenne, abban nincs merevítő, így nem adna semmi tartást, olyan lennék, mint egy gyerek. Ha meg olyat veszek, mint a többiek, ki se tölti, ha kihúzom magam, akkor is van ott luk...

Nagyon idegesít. Sokat nőtt az évek alatt, de még mindig nem kerekedik, szóval értitek, szinte csak állnak. Nagyon utálom őket. Már nem is fognak nőni? Mikortól lehet műttetni?

17/L

2015. júl. 9. 16:23
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
A merevítős a nagy mellekre van kitalálva... "olyat veszek, mint a többiek" Mindenki más méretűt hord... Ha lyuk van, akkor kisebb kosár kell. Tudod egyáltalán a méreted? Örülj neki, hogy nem lóg például. Nőhetnek még, de nem sokat fognak. 18 éves kortól lehet amúgy szilikonozni.
2015. júl. 9. 16:56
 12/41 anonim ***** válasza:
Amúgy ne csodálkozz a válaszokon, meg a privátokon, minek ebbe a kategóriába írtad ki...
2015. júl. 9. 16:57
 13/41 anonim ***** válasza:
9%
Nem is lenne mit megmutatni! De eszed sincs, ha már egyből műttetnéd... agyhalott!
2015. júl. 9. 17:03
 14/41 anonim ***** válasza:
Figyelj! Megértem a problémádat, de 100x inkább legyen kis melled, mint szilikon! A szilikon mell gáz, a kis mell meg legalább természetes, emellett sokan szeretjük!:)
2015. júl. 9. 17:04
 15/41 anonim ***** válasza:
Esteleg nem tudnál képet mutatni? Nem kell a tiedről, csak keress hasonlót a neten. Amúgy nem akarlak elkeseríteni, de 17 évesen általában már nem nagyon szokott magától nőni, max. ha elkezdesz fagamzásgátlót szedni. Nekem is kicsi mellei vannak, de eddig egy barátom sem panaszkodott, imádták őket. A szilikonmellek viszont a legtöbb fiút taszítják.
2015. júl. 9. 17:24
 16/41 anonim válasza:
Sok hasonló méretű lánnyal találkoztam. Mind nagyon érzékeny volt, szerintem még szexi is. Ne küzdj a természet ellen, biztos vagyok benne, hogy így is szép vagy. Nem a melleidtől leszel nő.
2015. júl. 9. 17:32
 17/41 anonim ***** válasza:
2015. júl. 9. 17:47
 18/41 anonim ***** válasza:

Semmi gond nincs a kis mellekkel, nekem is az van, és a pasik imádják. Bikiniből meg ilyesmik jók:

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. júl. 9. 18:04
 19/41 A kérdező kommentje:
Utolsó két válaszoló, imádlak titeket!!! Ilyen kell, mert ez jótékonyan takar, és jól néznek ki. Köszönöm! :)
2015. júl. 9. 18:54
 20/41 anonim ***** válasza:
Én meg csak 1 évvel vagyok idősebb, mint te, de már most E/F kosarat hordok és még nem is szedek fogamzásgátlót, pláne nem szültem, mi lesz velem akkor, te jó ég... Irigyellek, amiért ilyen csini, pántnélküli bikiniket/melltartókat hordhatsz. Az én méretemmel nem vehetek fel se pántnélkülit, se csinosat (nekem meg olyat nehéz találni, amiben ne nagymamának/kismamának néznék ki). Ha nekem lenne félmillióm, akkor tuti kisebbíteném az enyémet, meg felvarratnám, mert leszakad a hátam tőle. Örülj a természetes adottságaidnak, mert tényleg nem ezen múlik a nőiességed - ahogy láthatod a képeket is, bár ezeken szerintem nincs is kicsi melle a lányoknak, szóval ha neked is ilyen, akkor egyáltalán nem az. :)
2015. júl. 10. 17:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!