Mit lehet azzal kezdeni, ha kisebb az egyik szemem? Plasztikai műtét?
Nagyon zavar, nem merek mások szemébe nézni és kontaklencsét hordani mert iszonyú ronda sztem :(
Fiú sem volt még :(
Nekem is kisebb az egyik szemem, de csak fényképeken látszik.
És képzeld, akárkitől kérdeztem meg, nem látják!! Mások észre sem veszik. (én sem tudom, miért.)
Mindenkinek kisebb az egyik szeme. Ez azért van, mert nem vagyunk teljesen szimmetrikusak.
Általában azokat az arcokat tartjuk szépnek, akik majdnem teljesen szimmetrikus vonásúak. Nézd meg egy magaznban, hogy a sztárok sem azok. A fotómodellek arcát szinte minden esetben retusálják. SŐT, a szemből készített képeket nagyon sokszor egyszerűen a szebbenk ítélt arc-fél tükrözésével csinálják.
Plasztikai műtét előtt inkább ezt gondold át. Ha már képtelen vagy lemondani a műtétről, akkor először a pszichológust kéne megpróbálni.
Tudom, volt már minden, és nekem nem csak fényképeken látszik!
Az érdekel, ilyet vajon vállalnak-e a sebészek!
Minden embernek van valami hibája.
Valaki kancsal.
Valakinek meg kétszínű a szeme.
Valakinek meg nincs jobb lába...
Hidd el, egy pasi nem azért fog nem szeretni, mert kisebb az egyik szemed.
Nézd meg Paris Hilton képeit.. lehet, hogy ő még rá is tesz. sztem szexi!
17lány
szia....ugyanez van velem:)) csak nekem még plusz az a baj, h a kisebb szememre nem látok...ehhez mit szólsz?? én sem merek mások szemébe nézni...tudom milyen rossz :(( én is akarok ellene tenni valamit...
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!